Edirne'de Bayramlaşma - Son Dakika
Yerel

Edirne'de Bayramlaşma

Edirne\'de Bayramlaşma

Edirne'de kurban bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

15.10.2013 17:13

Edirne'de kurban bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

Erkek Yetiştirme Yurdu'nda başlayan programa katılan Edirne Vali Vekili Nedim Özırmak, yurtta kalan çocukların bayramını kutlayarak harçlık dağıttı.

Daha sonra huzurevine geçen Özırmak, huzurevi sakinleriyle sohbet etti. Bayramlaşma programı, çocuk sitesi ve il jandarma komutanlığı ziyaret edilmesiyle sona erdi.

Özırmak, gazetecilere yaptığı açıklamada, bayramlarda büyükleri ziyaret etmenin, Türk kültürünün bir parçası olduğunu söyledi.

Bayramlaşma programında bu nedenle huzurevi ziyaretlerine de yer verildiğini belirten Özırmak, "Huzuervinde kalanlar biraz mahzun kişiler. Zaman zaman ziyaretçileri gelemeyebiliyor. Onları bu bayram gününde sevindirmek, onlarla beraber olmak için devletin yarısı buraya geldi. Büyüklerimizi saymak, küçüklerimizi sevmek önemlidir. Çocuk sitesindeki ve erkek yetiştirme yurdundaki çocuklarımızı da ziyaret ederek küçük hediyelerle sevindirdik. Tüm İslam aleminin kurban bayramını kutluyorum" dedi.

Programa Edirne Belediye Başkan Vekili Mahmut Keskin, İl Jandarma Komutanı Albay Hakkı Çetin, Cumhuriyet Başsavcısı Uğur Yiğitbilek ve kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katıldı. - Edirne

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Edirne'de Bayramlaşma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement