Eflani'de 'Şehitlik ve Gaziliğin Önemi' Koferansı - Son Dakika
Yerel

Eflani'de 'Şehitlik ve Gaziliğin Önemi' Koferansı

Eflani\'de \'Şehitlik ve Gaziliğin Önemi\' Koferansı

Karabük’ün Eflani ilçe müftüsü Mehmet Günaydın tarafından, ‘İstiklal Marşının Kabulü, Şehitlik Ve Gaziliğin Önemi’ konulu konferans verildi.

17.03.2014 19:49

Karabük'ün Eflani ilçe müftüsü Mehmet Günaydın tarafından, 'İstiklal Marşının Kabulü, Şehitlik ve Gaziliğin Önemi' konulu konferans verildi.

12 Mart İstiklal Marşının kabulü ve 18 Mart Şehitler günü nedeniyle Eflani ilçe müftüsü Mehmet Günaydın tarafından belediye düğün salonunda verilen konferansa Kaymakam Tolga Özdemir, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Rıfat Göktürk,Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul, İlçe protokolü, müftülük personeli ve vatandaşlar katıldı.

İstiklal Marşı ve Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlanan konferans da İlçe müftüsü Günaydın,kendinin de bir gazi torunu olduğunu bunun için Çanakkale zafer ruhunun, gazilik ve şehitliğin yüce makamının her zaman milletimizin gönlünde canlı tutulmasını arzu ettiklerini söyledi.

Kaymakam Tolga Özdemir, konferansa katılan Eflani ilçesindeki şehit yakınlarıyla ve katılımcılarla tek tek ilgilenerek sohbet etti. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eflani'de 'Şehitlik ve Gaziliğin Önemi' Koferansı - Son Dakika


Advertisement