Eğitim Çalıştayı Değerlendirildi - Son Dakika
Yerel

Eğitim Çalıştayı Değerlendirildi

Eğitim Çalıştayı Değerlendirildi

Düzce Milli Eğitim Yetkilileri ve Düzce Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğretim üyeleri, çalıştay sonrasında değerlendirme yemeğinde bir araya geldiler.
Düzce Milli Eğitim yetkilileri ve Düzce Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğretim üyeleri...

11.12.2013 12:54

Düzce Milli Eğitim Yetkilileri ve Düzce Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğretim üyeleri, çalıştay sonrasında değerlendirme yemeğinde bir araya geldiler.

Düzce Milli Eğitim yetkilileri ve Düzce Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğretim üyeleri çalıştay sonrasında değerlendirme yemeğinde bir araya geldiler. Komisyon çalışmaları sonuçlarının değerlendirmesi ve 19 Aralık 2013 tarihinde yapılacak olan panelin son şeklinin değerlendirildiği yemeğe Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı, Düzce Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç.Dr. Abdurrahman Kılıç, Düzce Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitim Yönetimi Teftişi Planlaması ve Ekonomisi Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Engin Aslanargun, öğretim üyeleri ve Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri katıldı. Samimi bir ortamda gerçekleşen yemekte komisyon başkanları, tek tek görüş ve izlenimlerini, komisyon çalışmalarını aktardı. Karşılıklı işbirliğinin gerçekleşmesinden ve paydaşların katkılarının olumlu yansımalarından memnuniyet duyulduğu ve asıl hedefin öğrencilerin, velilerin ve eğitimcilerin mutluluğu olduğu vurgulandı. Düzce Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç.Dr. Abdurrahman Kılıç, öğretim görevlisi arkadaşlarla çok değerli çalışmalar yaptıklarını ve bu çalışmaları raporlaştırarak Milli Eğitim Müdürlüğü'ne sunduklarını belirtti. Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı da, bu süreçte hem Milli Eğitim Müdürlüğü'ndeki arkadaşlarımız hem de üniversitedeki arkadaşlarımız çok emek sarf ettiler diyerek, katılımcılara destek ve katkılarından dolayı teşekkür etti. Katılımcılar, yemeğin ardından hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement