Emıtt'ten Aydın Standına 'En İyi Promosyon' Ödülü - Son Dakika
Yerel

Emıtt'ten Aydın Standına 'En İyi Promosyon' Ödülü

Emıtt\'ten Aydın Standına \'En İyi Promosyon\' Ödülü

EMITT Uluslar arası Turizm Fuarı 2014’te yerini alan Aydın Valiliği standı, fuar komitesi tarafından 71 ülke ve 4 bin 500 katılımcı arasından Beldeler Dalında "En İyi Promosyon Ödülü”ne layık görüldü.

06.02.2014 11:13

EMITT Uluslar arası Turizm Fuarı 2014'te yerini alan Aydın Valiliği standı, fuar komitesi tarafından 71 ülke ve 4 bin 500 katılımcı arasından Beldeler Dalında "En İyi Promosyon Ödülü"ne layık görüldü.

Uluslararası EMITT Turizm 2014 Fuarı, İstanbul Beylikdüzü Tüyap Fuar Alanında yapıldı. Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik'in açılışını yaptığı Uluslararası EMITT Turizm 2014 Fuarına, İl Kültür ve Turizm Müdürü Nuri Aktakka ve Turizm Şube Müdürü Ahmet Demir, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halil İbrahim Aktemur, İl Genel Meclisi Üyeleri Abdurrahim Öztürk, Ahmet Akşit ve Hasan Yavuz katıldı.

Fuar süresince Aydın standı yoğun ilgi gördü. Standı ziyaret eden Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Özgür Özarslan, Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Diyarbakır Valisi Cahit Kiraç, Mardin Valisi Ahmet Cengiz, Osmaniye Valisi Dr. Mehmet Oduncu, Aydın eski Valilerinden Mustafa Malay, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, Belediye Başkanları ve çok sayıda vatandaş ziyaret etti.

Aydın standında, Aydın Ticaret Borsası'nın hazırladığı kuru incir, zeytinyağı, zeytin ikram edildi. Zeytin ve zeytinyağı hususunda Aydın Ticaret Borsası Genel Sekreteri Çimen Mutlu tarafından ziyaretçiler bilgilendirildi. Aydın Valiliği'nce hazırlanan Aydın il geneli ile Kuşadası, Didim ve Davutlar Milli Park broşürleri, Aydın ili tanıtım CD'leri ve Aybalım kabak tatlısı ziyaretçiler tarafından büyük beğeni topladı.

Aydın standında katılımcı olarak Günkar Şirket Müdürü Mehmet Kadir Gündeş in gönderdiği ikramlık zeytinler, Aydın Ticaret Odası'nın zeytinyağları, Kabakcızade kabak tatlısı, Kuyucak'tan Çevik gıda işletmesinin ürünleri, Yenipazar Halkeğitim Hamzabali köyünde görevli El sanatları usta öğretici Selma Balkan, İncirliova'dan Efe Cizme ustası İzzer Erkaç, Karacasu Çömlek ustası Erol Alaca ürünleriyle standa ayrı bir renk kattı.

Aydın Valisi Erol Ayyıldız'ın talimatlarıyla başlatılan çalışmalar başarı ile sonuçlandı. Aydın Valiliği Standı, 71 ülke ve 4 bin 500 katılımcı arasından Beldeler Dalında, "En İyi Promosyon Ödülü"nü aldı. Alınan 'En İyi Promosyon Ödülü' İl Kültür ve Turizm Müdürü Nuri Aktakka ile Turizm Şube Müdürü Ahmet Demir tarafından Vali Erol Ayyıldız'a teslim edildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Emıtt'ten Aydın Standına 'En İyi Promosyon' Ödülü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement