Emniyetten 'Çaylar Bizden Muhabbet Sizden' Projesi - Son Dakika
Yerel

Emniyetten 'Çaylar Bizden Muhabbet Sizden' Projesi

Emniyetten \'Çaylar Bizden Muhabbet Sizden\' Projesi

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü, 'Çaylar Bizden Muhabbet Sizden' projesi kapsamında Akmescit Kıraathanesi'nde toplantı düzenledi.

25.09.2013 11:24  Güncelleme: 11:25

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü tarafından "Çaylar Bizden Muhabbet Sizden" projesi kapsamında Akmescit Kıraathanesi'nde toplantı düzenlendi.

İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıya Asayiş Şube Müdürü Yavuz Selim Kılıç, Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Altan Alkan, Çocuk Şube Müdürü Hüseyin Çapkın, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Hakan Başar, Karaköy Şehit Öztürk Polis Merkezi Amiri Çetin Özcan, Akmescit Mahallesi Muhtarı Ömer Şen ve vatandaşların katıldı. Yaklaşık 80 vatandaşın katıldığı toplantıda "Çaylar Bizden Muhabbet Sizden" projesi tanıtıldı. Toplantıda mahalle sakinleri ile birebir iletişim kurma imkanı oluşturulurken huzurlu bir yaşam alanı oluşmasını sağlamak için yaşanan ve yaşanabilecek sıkıntı ve problemlerin yerinde tespit edilmesinin önemi vurgulandı. Ayrıca" Komşu komşunun kollamasına muhtaçtır projesi" kapsamında yapılan çalışmalardan bahsedilirken komşuluk ilişkilerinin hırsızlık başta olmak üzere suçları önlemede ne kadar önemli olduğu anlatıldı. Yapılan toplantıda Manisa İl Emniyet Yunus Çetin, 155 hattının kullanımı ile ilgili bilgilendirme yaparak, "Vatandaşlarımız 155 Polis İmdat Hattını kullanırken öncelikle olayın adresini açık olarak vermeleri gerekmektedir. Vatandaşlarımız 155'i aramaktan çekinmemeli. 155 hattında vatandaşlarımızın kimlikleri kesinlikle gizli tutuluyor." dedi. Toplantının sonunda Çetin, vatandaşların sorunlarını dinleyerek not aldı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Emniyetten 'Çaylar Bizden Muhabbet Sizden' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement