Engelsiz Kamp Engellilerin Yüzlerini Güldürdü - Son Dakika
Yerel

Engelsiz Kamp Engellilerin Yüzlerini Güldürdü

Engelsiz Kamp Engellilerin Yüzlerini Güldürdü

Felç geçirerek tekerlekli sandalyeye mahkûm olan Hasan Kalkan, Maltepe Belediyesinin desteğiyle yaşama tutundu.

13.09.2015 10:14

Felç geçirerek tekerlekli sandalyeye mahküm olan Hasan Kalkan, Maltepe Belediyesinin desteğiyle yaşama tutundu. Kalkan, belediyenin engelsiz yaz kampına katılarak büyük bir mutluluk yaşadı.

Tokat'ın Zile ilçesinden 25 yıl önce Maltepe'ye göç eden dört çocuk babası 62 yaşındaki Hasan Kalkan, altı yıl önce geçirdiği felcin ardından tekerlekli sandalyeyle yaşamaya başladı. Maltepe Belediyesinin destekleriyle yaşama tutunan Kalkan'la eşi Şehriban Kalkan, Engelliler Yaz Kampı etkinliğiyle unutulmaz bir tatil yaptı. Çanakkale'nin Ayvacık ilçesine bağlı Küçükkuyu beldesindeki Yeşil İda Tatil köyünde Maltepe ilçesinde yaşayan engelliler ve aileleri bir hafta denizin tadını çıkardı.

BELEDİYE SOLUK ALDIRDI

Yaz kampının kendilerine büyük bir moral olduğunu ifade eden Şehriban Kalkan, "Evimizde çıkan yangın sonrasında çok zor günler geçiriyorduk. Bu kampta belediye personeli bizimle yakından ilgilendi. Eşimi denize sokup yüzdürdüler. Üç öğün verilen açık büfe yemekleri çok güzeldi. Eşim buradan gitmek istemedi. Allah yardım edenlere can sağlığı versin. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç da, tatilden dönüşümüzde bizi karşılayıp yakından ilgilendi" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Engelsiz Kamp Engellilerin Yüzlerini Güldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement