Eski Sağlık Bakanı Aykan Tokat'ta - Son Dakika
Yerel

Eski Sağlık Bakanı Aykan Tokat'ta

Eski Sağlık Bakanı Aykan Tokat\'ta

Eski Sağlık Bakanı Dr. Cevdet Aykan, hekimlere dış dünyaya açık olmaları tavsiyesinde bulundu.

19.06.2014 16:04

Eski Sağlık Bakanı Dr. Cevdet Aykan, hekimlere dış dünyaya açık olmaları tavsiyesinde bulundu.

Tokat Tabip Odası Başkanı Bilal Durmaz ve yönetim kurulunu Tabip Odası'nın yeni binasında ziyaret eden eski Sağlık Bakanı Dr. Cevdet Aykan, açıklamalarda bulundu. Aykan, bakanlığı döneminde Tokat'ta medeni değerleri medeni üslubu temsil ederek hizmet ettiğini söyledi. Doktorların dış dünyaya açık olması tavsiyesinde bulunan Dr. Cevdet Aykan, "Doktor, kongreye gideceği zaman nasıl gideceğini düşünmemesi lazım. Tokat'ta öğrencilik yıllarımda gayet iyi idim. Tıp talebe yurduna girdiğim sene birinci idim. Kendi hayat şartlarım ile iş kurdum. Bir muhasebecim, birde sekreterim vardı. Ama dedim ki bu iş olmayacak. İstanbul'daki çevrem İngilizce konuşuyorken ben ise konuşamıyordum. Bütün varlıklarımı sattım. O para ile İngiltere'de 4 yıl kaldım" şeklinde konuştu.

Tokat Tabip Odası Başkanı Bilal Durmaz ise Eski Sağlık Bakanı Dr. Cevdet Aykan'ın ziyaretlerinden dolayı onur duyduklarını ifade ederek, "Kendilerinin sağlık alanındaki fikir ve yorumlarından her fırsatta istifade etmek için kendisi ile görüşüyoruz. Her zaman bizler için yararlı cümlelerini yakalamaya çalışıyoruz. Bugünde yönetim kurulumuz ile birlikte Cevdet beyi ağırlamaktan onur duyduk. Hekimlik dünyanın en eski mesleklerinden birisi. Aynı zamanda bir insanın ana rahmine düştüğünden ölünceye kadar hayatının her alanında ona hizmet veren onun sağlıklı, mutlu ve ömrünün uzun olması için çok büyük bir emek veren meslek. Bu meslek aynı zamanda ekip çalışması gerektiriyor. Günümüz dünyasındaki sağlık sektöründe tek başına bir hekimin ne kadar fedakar, babacan ve sevecen olursa olsun tek başına bir sağlık hizmeti vermesi çok mümkün değil. Bu ekibin her parçasının sağlıklı verimli ve becerili, başarılı çalışması gerekiyor. Biz Tokat'ta her hekim arkadaşımızın özveri ile çalıştığından eminiz. Bu anlamda gerek hekim arkadaşlarımızın huzurlu ve mutlu olmaları için gerekse Tokat'ta yaşayan vatandaşlarımızın iyi bir sağlık hizmeti alabilmesi için odamızın üzerine düşeni yapmak için çalışıyoruz. Yönetim kurulundaki arkadaşlarda fedakarca çalışıyorlar" diye konuştu.

Tokat Tabip Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Dr. İlker Kaya, Dr. Gülcan Şahin ve Dr. Yunus Emre Bulut'un da hazır bulunduğu ziyaret esnasında samimi bir ortamda geçen ziyarette yeni Tabip Odası binasının sosyal kültürel ve bilimsel birçok etkinliğe ev sahipliği yapması dilek ve temennilerinde bulunuldu. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eski Sağlık Bakanı Aykan Tokat'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement