Eskişehir'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Eskişehir'den Kısa Kısa

Eskişehir\'den Kısa Kısa

Sanatçı Saim Günal, Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği "Ramazan Buluşmaları" etkinlikleri kapsamında Kent Park'ta konser verdi.

13.08.2012 18:20

Sanatçı Saim Günal, Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği "Ramazan Buluşmaları" etkinlikleri kapsamında Kent Park'ta konser verdi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, beğenilen şarkıları seslendiren Günal'a, serin havaya rağmen Kent Park'a gelen vatandaşlar da eşlik etti.

Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı'nda da Salim Özkara, bazı hafif müzik şarkılarını söyledi. Özkara'nın ardından sahne alan Büyükşehir Belediyesi Gökkuşağı Gençlik Korosu ise ilahilerden hafif müziğe kadar birçok alanda eseri yorumladı.

Ramazan Buluşmaları kapsamında, 16 Ağustos'ta Bilim Kültür ve Sanat Parkı'nda Taner Kurtuluş ve Mustafa Gökçe, Kent Park'ta da Mehmet Özel sahne alacak.

-CHP Milletvekili Aygün'ün kaçırılmasına tepki

Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün'ün terör örgütü mensuplarınca kaçırılmasına ilişkin CHP Eskişehir İl Başkanı Erman Gölet'e mesaj gönderdi.

Sakallı, mesajında, Türkiye'nin birlik ve bütünlüğü ile huzuruna kasteden PKK'nın, Aygün'e karşı ayaptığı eylemi, millet iradesine karşı yapılmış en büyük saygısızlık olarak gördüğünü bildirdi.

Kısa zaman içinde olayın sorumlularının yakalanacağına olan inancını ifade eden Sakallı, "Sizin nezdinizde, başta CHP Tunceli Milletvekilimiz Sayın Hüseyin Aygün'ün ailesi olmak üzere, Cumhuriyet Halk Partisi'nin değerli mensuplarına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" dedi.

-Orhangazispor'dan iftar organizasyonu

(Fotoğraflı)

Orhangazi Spor Kulübü tarafından düzenlenen geleneksel iftar organizasyonu yapıldı.

Orhangazi Mahallesi'ndeki iftara, AK Parti Eskişehir milletvekilleri Salih Koca ve Ülker Can, MHP Eskişehir Milletvekili Ruhsar Demirel, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ve AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan da katıldı.

Katılımcılar, Kulüp Başkanı Mümtaz Özpak ve yönetim kurulu üyelerine düzenlenen program için teşekkür ederek, Orhangazispor'a başarı dileklerini iletti.

Muhabir: Ferhat Barulay

Yayıncı: Sedat Gök - ESKİŞEHİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eskişehir'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement