Esogü Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen'in Hemşireler Haftası Mesajı - Son Dakika
Yerel

Esogü Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen'in Hemşireler Haftası Mesajı

Esogü Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen\'in Hemşireler Haftası Mesajı

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Rektörü Prof.Dr.Hasan Gönen, Hemşireler Haftası sebebi ile bir mesaj yayınladı.

10.05.2013 16:02

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen, Hemşireler Haftası sebebi ile bir mesaj yayınladı.

Mesajında, bireyin, ailenin ve toplum sağlığının korunması, geliştirilmesi ve hastalık halinde iyileştirilmesi hizmetini veren sağlık ekibinin en önemli unsurlarından biri olan hemşirelerin, insanlar arasında ayrım gözetmeksizin görevlerini fedakarca yerine getirdiklerini belirten Prof. Dr. Hasan Gören, hemşireliğin, insan hayatıyla yakından ilgili bir meslek olduğu için temelinde sabır, sevgi ve saygı yattığını ifade etti. Gören "Her türlü olumsuzlukta, maddi ve manevi zorlukta görevlerini en verimli şekilde gerçekleştirme azminde olan, mesleğinin getirdiği tüm riskleri göze alarak meşakkatli ancak bir o kadar da onurlu görevi yerine getiren tüm hemşirelerimizin "Hemşireler Haftası" nı kutluyor, görevlerinde kolaylıklar ve başarılar diliyorum" diye belirtti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Esogü Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen'in Hemşireler Haftası Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement