Esogü Valide Malhatun Anaokulu'nda Öğretmenler Günü Kutlaması - Son Dakika
Yerel

Esogü Valide Malhatun Anaokulu'nda Öğretmenler Günü Kutlaması

Esogü Valide Malhatun Anaokulu\'nda Öğretmenler Günü Kutlaması

24 Kasım Öğretmenler Günü, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Eğitim Fakültesi Valide Malhatun Anaokulu’nda da kutlandı.

24.11.2015 16:41

24 Kasım Öğretmenler Günü, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Eğitim Fakültesi Valide Malhatun Anaokulu'nda da kutlandı.

Kutlamanın ilk bölümünde minik öğrenciler öğretmenlerinin Öğretmenler Günü'nü pasta keserek kutladı. İkinci bölümde ise, Rektör Prof. Dr. Hasan Gönen ile Rektör Yardımcıları Prof. Dr. M. Bahaddin Acat ve Prof. Dr. Alparslan Birdane, Valide Malhatun Anaokulu'nu ziyaret ederek, öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladı.

Etkinlikte konuşan Anaokulu Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Neslihan Bay, böyle kutsal bir mesleğe sahip olmanın ve bugünü yaşamanın öğretmenlere büyük bir gurur ve mutluluk verdiğini söyledi. Rektör Prof. Dr. Hasan Gönen ise, toplumu yoğuran, şekillendiren ve yön veren insanlar olan öğretmenlerin yılın yalnızca bir günü değil her günü hatırlanması gerektiğini ifade etti. Anaokulundaki küçük eksiklikleri de tamamlamaya gayret ettiklerini belirten Prof. Dr. Hasan Gönen, Valide Malhatun Anaokulu'nu şehrimize ve ülkemize layık bir anaokulu haline getirmek için çalıştıklarını söyledi. Prof. Dr. Hasan Gönen, sözlerini tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlayarak tamamladı. Konuşmaların ardından Rektör Prof. Dr. Hasan Gönen, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. M. Bahaddin Acat ve Prof. Dr. Alparslan Birdane ile Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selahattin Turan tarafından öğretmenlere çeşitli hediyeler takdim edildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Esogü Valide Malhatun Anaokulu'nda Öğretmenler Günü Kutlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement