Futbol: Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Yerel

Futbol: Spor Toto 3. Lig

Futbol: Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3.Lig 1.Grup'ta mücadele eden Orhangazispor'da, teknik direktör Kaan Dobra ve iki yardımcısının sözleşmeleri feshedildi.

02.04.2013 12:00

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Orhangazispor'da, teknik direktör Kaan Dobra ve iki yardımcısının sözleşmeleri feshedildi.

Son 3 haftada sırasıyla Gölcükspor'u deplasmanda 2-0 yenen, sahasında Siirtspor'a 1-0, rakip sahada Pazarspor'a 4-1 mağlup olan Orhangazispor'un yönetim kurulu toplandı.

Toplantıda, teknik direktör Kaan Dobra, antrenör Aykut Onan ve kaleci antrenörü Eşref Doğmenç ile yolların ayrılmasına karar verildi.

Kararın teknik heyete iletilmesinin ardından Dobra ile yardımcıları, tesislerden ayrıldı.

Yönetimin, yeni teknik heyetin belirlenmesi amacıyla çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.

Orhangazispor, geride kalan 29 maçta 11 galibiyet, 11 beraberlik, 7 yenilgiyle 44 puan topladı. Bu süreçte 29 gol atıp 22 gol yiyen ekip, sezonun bitimine 5 hafta kala 68 puanlı lider Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un 24 puan gerisinde 6'ncı sırada bulunuyor.

Orhangazi temsilcisi, sezon sonuna kadar sırasıyla Tekirova Belediyespor ile deplasmanda, Kastamonuspor ile sahasında, Anadolu Üsküdar 1908 Spor ile sahasında karşılaşacak. Daha sonra Ankara Demirspor'u konuk edecek Orhangazispor, Belediye Vanspor'a konuk olacağı maçla sezonu tamamlayacak. - BURSA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Futbol: Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement