Gediz'de 'Safahat'ı Okuma ve Anlama Yarışması' Sonuçlandı - Son Dakika
Yerel

Gediz'de 'Safahat'ı Okuma ve Anlama Yarışması' Sonuçlandı

Gediz\'de \'Safahat\'ı Okuma ve Anlama Yarışması\' Sonuçlandı

Gediz Belediyesi Kültür Etkinlikleri kapsamında bu yıl beşincisi düzenlenen “Safahat’ı Okuma ve Anlama Yarışması” sonuçlandı.

14.03.2014 16:37

Gediz Belediyesi Kültür Etkinlikleri kapsamında bu yıl beşincisi düzenlenen " Safahat'ı Okuma ve Anlama Yarışması" sonuçlandı.

İstiklal Marşı Şairi Mehmet Akif Ersoy'un ölümsüz eseri Safahat'ı Okuma ve Anlama Yarışmasının finali Gediz Kültür Merkezinde yapıldı.

Şair Mehmet Akif Ersoy'u sevdirmek ve tanıtmak amacıyla yapılan yarışmaya katılan herkese Safahat Kitabı armağan edildi ve dereceye girenler çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

4 ayrı yaş kategorisinde 150 yarışmacının katıldığı yarışmaların jüri tarafından ön elemesi yapıldı ve her kategoriden üçer kişi finale bırakıldı.

Kalabalık bir halk topluluğu önünde yapılan final yarışmasının 5-10 yaş kategorisinde İrem Pınar birinci, Gülnaz Özbaş ikinci, Elif Bilgiç üçüncü oldu. 11-15 yaş kategorisinde Rumeysa Elif Küpeli birinci, Esma Karaca ikinci, Ebrar Ulus üçüncü oldu. 16-20 yaş kategorisinde Sümeyye Vural birinci, Ezgi Baş ikinci, Ayşegül Aygören üçüncülük elde ederken, dördüncü kategori olan 21 yaş ve üzeri yarışmalarda Süleyman Altınkaya birinci, Sadık Çetin ikinci ve Kadir Çavdar üçüncü oldu.

Her kategoride birincilere masaüstü bilgisayar, ikincilere dijital fotoğraf makinesi üçüncülere ise cep telefonu armağan edildi.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gediz'de 'Safahat'ı Okuma ve Anlama Yarışması' Sonuçlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement