Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Samsun'da - Son Dakika
Yerel

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Samsun'da

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Samsun\'da

Bakan Kılıç: "Samsunspor'da geçmişten kaynaklanan alacağı olan yöneticilerin bir anlayış geliştirmeleri ve Samsunspor'un başarılı olması şartına dayalı olarak, onların da bayram vesilesiyle Samsunspor ile helalleşme yoluna gitmek üzere bir adım atmaları yönünde genel bir çağrıda bulunuyorum"

08.08.2013 17:53

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, " Samsunspor'da geçmişten kaynaklanan alacağı olan yöneticilerin bir anlayış geliştirmeleri ve Samsunspor'un başarılı olması şartına dayalı olarak, onların da bayram vesilesiyle Samsunspor ile helalleşme yoluna gitmek üzere bir adım atmaları yönünde genel bir çağrıda bulunuyorum" dedi.

Kılıç, Samsunspor Başkanı Emin Kar, Teknik Direktör Hüseyin Kalpar, yönetim kurulu üyeleri ve oyuncuları Samsunspor Nuri Asan Tesisleri'nde ziyaret ederek, bayramlarını kutladı.

Ziyarette, Samsunspor kadrosuna katılan U20 Nijerya Milli Takımı'nda forma giyen Umar Aminu ve Fenerbahçe'nin genç kalecisi Hasan Hüseyin Akınay temsili sözleşme imzaladı. Kılıç, takıma katılan oyuncularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ardından açıklama yapan Bakan Kılıç, 11 yıldır Samsun milletvekili olduğunu anımsatarak, 11 yıldır Samsunspor Kulübüyle ilgili üzerelerine düşen görevleri yerine getirmeye çalıştıklarını söyledi.

Bir çağrıda bulunmak istediğini belirten Bakan Kılıç, "Samsunspor'da geçmişten kaynaklanan alacağı olan yöneticilerin bir anlayış geliştirmeleri ve Samsunspor'un başarılı olması şartına dayalı olarak, onların da bayram vesilesiyle Samsunspor ile helalleşme yoluna gitmek üzere bir adım atmaları yönünde genel bir çağrıda bulunuyorum" diye konuştu.

Oyunculara, sadece sahaya ve topa bakmaları tavsiyesinde bulunan Bakan Kılıç, "Siz sadece sahaya bakın, siz sadece topa bakın. Futbol sadece futboldur. Futbol bir spordur. Futbolcu aynı zamanda idoldür, rol modeldir. Her biriniz o tribünleri ayağa kaldıran bir enerji kaynağısınız. Bu enerjiyi çok pozitif, kente yaymanız lazım. Taraftar gruplarının sizinle bütünleşmesi lazım ama bunun çok pozitif zeminde gerçekleşmesi lazım. Sosyal medya üzerinden değil" dedi.

Takım kaptanı Adnan Güngör ise "Ben takım kaptanı olarak, takım adına size söz veriyorum. İnşallah bu verdiğiniz değere layık olmaya çalışacağız. Samsunspor'u layık olduğu yere taşımak için elimizden geleni yapacağız" ifadelerini kullandı. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Samsun'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement