Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

Genel Seçime Doğru

Sağlık Bakanlığı İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Denetim Hizmetleri Daire Başkan Yardımcısı Uzun, Memur Sen İzmir Temsilcisi Şenocak ve Sağlık Sen İzmir Şube Başkanı Atçı, milletvekilliği aday adaylığı nedeniyle görevlerinden istifa etti.

10.02.2015 11:54

Sağlık Bakanlığı İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Denetim Hizmetleri Daire Başkan Yardımcısı Talip Uzun, Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) İzmir Temsilcisi Abdurrahim Şenocak ve Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) İzmir Şube Başkanı Recep Atçı, milletvekilliği aday adaylığı nedeniyle görevlerinden istifa etti.

Kamuda görev yapan ve 7 Haziran'daki seçimlerde milletvekili adayı olmak isteyenlerin istifaları sürüyor.

Sağlık Bakanlığı İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Denetim Hizmetleri Daire Başkan Yardımcısı Talip Uzun, 3 yıldır yürüttüğü görevinden AK Parti'den İzmir milletvekilliği aday adaylığı için istifa etti.

Memur-Sen İzmir Temsilcisi Abdurrahim Şenocak'ta profesyonel sendikacılıktan istifa ederek Memur-Sen İzmir Temsilciliği görevinden ayrıldı. 15 yıldır Sendikacılık yapan Şenocak, AK Parti'den İzmir Milletvekili aday adayı olacağını bildirdi.

Sağlık-Sen İzmir Şube Başkanı Recep Atçı da Kamu Hastaneler Birliği Kuzey Genel Sekreterliği'ne verdiği dilekçe ile AK Parti'den İzmir milletvekili aday adayı olabilmek için Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Servisi'ndeki görevinden istifa etti. - İzmir

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement