Güzel Sanatlar Fakültesi'ne 1 Yılda 23 Ödül - Son Dakika
Yerel

Güzel Sanatlar Fakültesi'ne 1 Yılda 23 Ödül

Güzel Sanatlar Fakültesi\'ne 1 Yılda 23 Ödül

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi'nin, 2013 2014 eğitim öğretim yılında katıldığı ulusal ve uluslararası yarışmalardan toplam 23 ödül alarak farklı platformlarda önemli başarılara imza attığı bildirildi.

16.07.2014 15:15

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi'nin, 2013-2014 eğitim-öğretim yılında katıldığı ulusal ve uluslararası yarışmalardan toplam 23 ödül alarak farklı platformlarda önemli başarılara imza attığı bildirildi.

SÜ'den yapılan yazılı açıklamada, Güzel Sanatlar Fakültesi'nin geçtiğimiz eğitim-öğretim yılı boyunca, gerek fakülte, gerek öğretim üyesi, gerekse de bölüm ve öğrenci bazında 600'ün üzerinde etkinliğe katıldığı belirtildi.

Fakültenin, katıldığı ulusal ve uluslararası yarışmalarda seramik bölümünden 1, iç mimarlık bölümünden 6 ve resim bölümünden 16 olmak üzere toplamda 23 ödül aldığı ifade edilen açıklamada, aynı yarışmalarda iç mimarlık ve resim bölümünden 49 eserin de sergilenmeye değer görüldüğü bildirildi.

SÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Elmas, Fakültede bu yıl 7 bölüm, 70 öğretim elemanı ve 683 öğrenci ile oldukça başarılı ve verimli bir eğitim-öğretim dönemi geçirdiklerini aktardı.

Elmas, Fakülte olarak amaçlarının sadece eğitim-öğretim hizmeti vererek öğrenci yetiştirmek olmadığını vurgulayarak, "Güzel Sanatlar Fakültesi olarak yaşadığımız kente  karşı sorumluluklarımız var. Bu sorumluluğun bilinciyle kentin sanatsal kültürüne katkıda bulunmak istiyoruz. Bunun için de pek çok sergi ve çalışmalarımızı kentle bütünleştirerek gerçekleştiriyoruz" dedi. - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Güzel Sanatlar Fakültesi'ne 1 Yılda 23 Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement