Halk Ekmek'ten Ödüllü İftar Yemeği - Son Dakika
Yerel

Halk Ekmek'ten Ödüllü İftar Yemeği

Halk Ekmek\'ten Ödüllü İftar Yemeği

Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası çalışanları, ödüllü iftar yemeğinde bir araya geldi.

23.07.2013 12:23

Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası Genel Müdürü Ali İlkbahar, fabrika çalışanlarına verdiği ödüllü iftar yemeğinde, başarılı çalışmalarıyla takdir ve teşekkür alan 130 personelin çocuklarına bisiklet hediye etti.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, İlkbahar, iftarın ardından yaptığı konuşmada Halk Ekmek Fabrikası'nın ekmek çeşitlerini Başkentlilerle buluşturan personele teşekkür ederek, "Gurur kaynağı 20 ayrı tat ve çeşitteki ekmeklerimizi üretmek için çalışan, başarılarıyla Türkiye'de öncü ve örnek olan personelimizle iftar yemeğinde buluşalım istedik. Her yıl düzenlediğimiz bu iftar yemekleri, bu mübarek ayda bir araya gelmemize vesile oluyor" ifadesini kullandı.

Başarılı 130 personelin çocuklarına bisiklet hediye edilen iftar yemeğinde, temsili olarak 7 bisikleti çalışanların çocuklarına hediye eden İlkbahar, çocuklara ders çalışmaları tavsiyesinde bulundu.

Fabrika bahçesinde düzenlenen 300 kişilik personelin katıldığı iftar yemeğinde, Yönetim Kurulu Başkanı Kemalettin Göktaş yıllarca fabrikaya hizmet etmiş ve emekli olmuş eski çalışanlara teşekkür plaketi verdi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Halk Ekmek'ten Ödüllü İftar Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement