Havran'da Edip Uğur Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Havran'da Edip Uğur Coşkusu

Havran\'da Edip Uğur Coşkusu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Balıkesir Milletvekili ve AK Parti’den Balıkesir Belediyesi’ne Aday olan Ahmet Edip Uğur, Havran ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

11.12.2013 18:40

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Balıkesir Milletvekili ve AK Parti'den Balıkesir Belediyesi'ne Aday olan Ahmet Edip Uğur, Havran ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Edremit ilçe merkezinde gerçekleşen davullu - zurnalı karşılama töreni ve ziyaretlerden sonra, kalabalık bir konvoy eşliğinde Havran ilçesine giden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Balıkesir Milletvekili ve AK Parti'den Balıkesir Belediyesi Adayı Ahmet Edip Uğur,şehir turu attı ve esnaf ziyaretlerinde bulundu. Balıkesir il merkezinden, Milletvekilleri Ali Aydınlıoğlu, Cemal Öztaylan, AK Parti İl Başkanı Mahmut Poyrazlı ve partililerle birlikte gelen Edip Uğur, Havran Belediye Başkanı Hasan Lofçalıoğlu ve AK Parti Havran İlçe Başkanı Erdal Önder tarafından karşılandı. Başkan Erdal Önder, Uğur'a seçim çalışmaları ve Havran ile ilgili bilgiler verdi.

Edip Uğur, beraberindeki kalabalık heyet ile birlikte, Havran Belediyesi'ne aday adayı olan 3 kişiyi halka tanıttı. Uğur, parti teşkilatı binası önünde halka hitaben konuşma yaptı. Uğur'un konuşması dinleyiciler tarafından büyük alkış topladı. Uğur, Havran'da AK Partili belediye rüzgarının devam etmesi gerektiğini söyleyerek gerekçeleri anlattı. Uğur ve beraberindekiler, kısa süreli ziyaretin ardından, açılış törenine katılmak üzere Havran Barajı'na gitti. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Havran'da Edip Uğur Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement