Hekimlerin Hünerleri Tıp Öğrencilerine Burs Olacak - Son Dakika
Yerel

Hekimlerin Hünerleri Tıp Öğrencilerine Burs Olacak

Hekimlerin Hünerleri Tıp Öğrencilerine Burs Olacak

Aydın Tabip Odası üyesi hekimlerin eserlerinden oluşan 7.Fotoğraf ve Resim Sergisi'nin açılışı yapıldı.

12.03.2013 11:02

Aydın Tabip Odası üyesi hekimlerin eserlerinden oluşan 7. Fotoğraf ve Resim Sergisi'nin açılışı yapıldı. Sergide satışa sunulan eserlerden elde edilecek gelir ile tıp öğrencilerine burs sağlanacak.

Aydın Tabip Odası'nın 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri çerçevesinde geleneksel hale getirdiği Fotoğraf ve Resim Sergisi'nin yedincisi Vali Recep Yazıcıoğlu Kültür Sarayı'nda açıldı. Açılışa Vali Yardımcısı Celal Ulusoy, İl Sağlık Müdürü Dr. Hüsnü Tırpancı, Aydın Tabip Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Eralp Atay, Aydın Tabip Odası Yönetim Kurulu üyeleri ve davetliler katıldı.

Sergide yer alan eserler hakkında bilgiler veren Aydın Tabip Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Eralp Atay, yaptığı açılış konuşmasında; "Aydın Tabip Odası olarak geleneksel hale getirdiğimiz Fotoğraf ve Resim Sergisi'ni bu yıl yedincisini düzenliyoruz. İnşallah bundan sonraki yıllarda da bu etkinliğimizi geliştirerek sürdüreceğiz. Aydın Tabip Odası olarak üyelerimize yönelik sosyal faaliyetlere de önem veriyoruz. Bu kapsamda 1 ay süren 'Amatör Fotoğrafçılık' kursu ve kurs sonunda eğitim gezisi düzenlemiştik. Bu kursa katılan 14 üyemiz, diğer 5 arkadaşımızla birlikte bu sergiyi ortaya çıkardı. Sergiden elde edeceğimiz gelirle geleceğin hekimleri olan tıp öğrencilerimize burs sağlamayı amaçlıyoruz" dedi.

Sergiyi hazırlayan hekimleri tebrik eden Vali Yardımcısı Celal Ulusoy da, "Hepimizin amacı halkımıza hizmet etmek ve bilgilerimizi onların yararına kullanmaktır. Hekimlerimizde vatandaşa hizmet noktasında zor şartlar altına görevlerini yerine getiriyorlar. Bazen insanların yetenekleri böyle zor şartlar altında ortaya çıkabiliyor. Hekimlerimiz yoğun çalışma tempolarının arasında yeteneklerini ortaya çıkaracak güzel bir çalışmaya imza atmışlar. Kendilerini kutluyorum" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından

7 . Fotoğraf ve Resim Sergisi'nin açılışı Vali Yardımcısı Celal Ulusoy, İl Sağlık Müdürü Dr. Hüsnü Tırpancı, Aydın Tabip Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Eralp Atay tarafından yapıldı. Daha sonra sergiyi gezen Ulusoy, sergide yer alan eserler hakkında bilgi aldı.

GELİR ÖĞRENCİLERE BURS OLACAK

Aydın Tabip Odası üyesi 19 hekim tarafından hazırlanan sergide 46 fotoğraf ve 3 resim, sanatseverlerin beğenisine sunuldu. 11-15 Mart tarihleri arasında ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek olan sergide yer alan eserler tanesi 50 TL'den satışa sunuldu. Eser satışlarından elde edilecek gelirle ihtiyaç sahibi tıp öğrencilerine eğitim bursu sağlanacak. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hekimlerin Hünerleri Tıp Öğrencilerine Burs Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement