Hem Karnelerini Hem de Kitaplarını Aldılar - Son Dakika
Yerel

Hem Karnelerini Hem de Kitaplarını Aldılar

Hem Karnelerini Hem de Kitaplarını Aldılar

Trabzon'un Osman Altıntaş İlköğretim Okulu'nda bugün karne sevincinin yanı sıra öğrenciler hazırladıkları kitaplarına kavuşmanın da sevincini yaşadılar.

08.06.2012 14:02

Trabzon'un Osman Altıntaş İlköğretim Okulu'nda bugün karne sevincinin yanı sıra öğrenciler hazırladıkları kitaplarına kavuşmanın da sevincini yaşadılar.

Osman Altıntaş İlköğretim Okulu'nda 3/D sınıfının sene başında hazırlamış olduğu proje karne gününde sevince dönüşürken, sınıf öğretmeni ve Projenin Koordinatörü Nilay Devrim Dural öğrencilerinin sevincine ortak oldu. Dural "Bu eğitim-öğretim yılının başında öğrencilerime şiir ve sanat sevgisini kazandırmak için birlikte bir proje geliştirdik. Proje kapsamında her hafta için bir konu belirledik. Öğrencilerimden bu konularla ilgili şiir yazmalarını istedim. Tüm öğrencilerim bu proje için katkı sağladılar. Yazılan 600'e yakın şiirden en güzel olanlar seçildi. 24 minik kalbin 213 şiiri derlenerek bir kitap yayınlandı. Bu proje sonunda bastırılan 'Minik Kalplerin Şiir Dünyası' adlı kitap bizim için büyük bir sevinç kaynağı oldu" dedi.

Kitaptan Şehir Kütüphanesi'ne yeterli sayıda göndereceklerini kaydeden Dural "Tüm çocuklar buradan kitaba ulaşabilirler. Ayrıca şehrimizdeki tüm ilköğretim okullarına da gönderilecektir. Kitaba en büyük katkıyı veren öğrencilerime ve velilerine, bizi her zaman destekleyen Okul Müdürümüz Talip Gürhan'a, Proje sürecinde katkılarını esirgemeyen okulumuz öğretmenlerinden Nurgül Kansız ve Ersin Celep'e, ismini sayamadığım ve bize destek olan herkese teşekkür ediyorum"

diye konuştu.

Öğrenciler ise "Bu bizim kitabımız. Şiirlerimiz ve resimlerimizden oluşuyor. Karne gününde aldığımız en güzel hediye bu oldu.

Öğretmenimize teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştular. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hem Karnelerini Hem de Kitaplarını Aldılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement