Iğdır'da 'Ailemiz Her Şeyimiz, Ağızlar Kirlenmesin' Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Iğdır'da 'Ailemiz Her Şeyimiz, Ağızlar Kirlenmesin' Toplantısı

Iğdır\'da \'Ailemiz Her Şeyimiz, Ağızlar Kirlenmesin\' Toplantısı

Iğdır’da, “Ailemiz her şeyimiz, ağızlar kirlenmesin” projesinin okullarda yaygınlaştırılma toplantısı yapıldı.

06.03.2015 16:33

Iğdır'da, "Ailemiz her şeyimiz, ağızlar kirlenmesin" projesinin okullarda yaygınlaştırılma toplantısı yapıldı.

Besti Aydeniz Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi koordinatörlüğünde şubat ayı itibariyle il genelinde uygulanmaya başlanan "Ailemiz her şeyimiz, ağızlar kirlenmesin" projesinin okullarda yaygınlaştırılması için İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cirit'in katılımıyla okul ortakları toplantısı yapıldı. Toplantıda; Besti Aydeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Suat Vural tarafından proje başlangıcından bugüne kadar yapılan çalışmalar anlatıldı.

Toplantıda konuşan Iğdır İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt de, "Ailemiz Her şeyimiz, ağızlar kirlenmesin" projesinin ve ailenin önemini vurgulayarak projenin yaygınlaşması gerektiğini belirterek, emeği geçen herkese teşekkür etti. Çirit, "Bu tür projeler geliştirilmeli. Çevreye örf ve annelerimize bağlı çocuklar yetiştirmeliyiz. Çocuklarımıza ve gençlerimize önem vermeliyiz. Türk milleti olarak aileye önem veriyoruz. Geçmişimize baktığımızda 16 Türk devleti kurulmuştur. Kurulan bu devletlerde kadınlar ön planda ve söz sahibidirler. Baş tacıdırlar. Bugün genç kızlarımızın durumu içler acısıdır. Genç kızlarımız, kadınlarımız aile içi şiddete maruz kalmaktadır. Dövülmekte öldürülmektedir, toplumumuz gittikçe bozulmaktadır. Bu bozulmayı, çürümüşlüğü eğitimle halledeceğiz. Küfürsüz, argosuz, birbirine sevgi ile yaklaşan, yüreği sevgiyle dolu bir toplum kuracağız. Bu proje de gençlerimizi küfürden koruyacaktır. Küfür bir ahlak problemidir. Bunun için ahlaklı genç nesiller yetiştirmeliyiz" dedi.

Proje konuşmalarından sonra toplantı; konu ile ilgili şiirler ve şarkıların okunması, tiyatro gösterisi yapılması ve tanıtım amaçlı hazırlanan tişört, şapka, kalem, anahtarlık, kitap ayraçları, broşürler, afişlerin dağıtılması ile devam etti. - IĞDIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Iğdır'da 'Ailemiz Her Şeyimiz, Ağızlar Kirlenmesin' Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement