İhh İftar Tırı, Afyonkarahisar'da - Son Dakika
Yerel

İhh İftar Tırı, Afyonkarahisar'da

İhh İftar Tırı, Afyonkarahisar\'da

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsanı Yardım Vakfı'nın (İHH) "Ramazan'ın her bir günü her farklı bir ilde iftar" temasıyla başlattığı organizasyon kapsamında, Afyonkarahisar'da 2 bin kişiye iftar verildi

30.07.2013 23:20

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsanı Yardım Vakfı'nın (İHH) "Ramazan'ın her bir günü her farklı bir ilde iftar" temasıyla başlattığı organizasyon kapsamında, Afyonkarahisar'da 2 bin kişiye iftar verildi.

Atatürk Lisesi bahçesinde gerçekleştirilen iftara, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Ayhan Erenoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İHH Teşkilatları Koordinatörü Hasan Sancak, iftar öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, İHH çalışmalarının bir parçası olan iftar programlarının 18'incisini Afyonkarahisar'da düzenlediklerini söyledi.

İftar programına beklediklerinden daha geniş katılım olduğunu belirten Sancak, "Bu yıl 25 ilde iftar programı gerçekleştireceğiz. Bu programların 18'incisi Afyonkarahisar'da sayıyı bin 500 olarak planlamıştık ancak 2 bin 500'e ulaşacağız. Yetişemediğimiz insanlara iftarlarını açmaları için iftariyelik bir şeyler düşündük onu dağıtacağız. İHH İnsani Yardım Vafkı sadece yurt içinde değil ağırlıklı olarak yurt dışında çalışıyor. 135 bölgede çalışma yapıyor. Bu sadece yurt içi çalışmalarının iftar boyutu. Biz, 75 ilde kumanya dağıtımı yaptık. Böyle bir çalışmayı Afyonkarahisar'da da yapmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz" diye konuştu.

Daha sonra iftar tırından vatandaşlara yemek dağıtımı gerçekleştirildi. - Afyon

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İhh İftar Tırı, Afyonkarahisar'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement