İmalet Demir ve Tamir Sanatkarlar Odası'nda Cevdet Özyalın Güven Tazeledi - Son Dakika
Yerel

İmalet Demir ve Tamir Sanatkarlar Odası'nda Cevdet Özyalın Güven Tazeledi

İmalet Demir ve Tamir Sanatkarlar Odası\'nda Cevdet Özyalın Güven Tazeledi

Malatya İmalat Demir ve Tamir Sanatkarlar Odası’nın 2014 yılı genel kurulunda Cevdet Özyalın yeniden seçilerek güven tazeledi.

14.01.2014 17:39

Malatya İmalat Demir ve Tamir Sanatkarlar Odası'nın 2014 yılı genel kurulunda Cevdet Özyalın yeniden seçilerek güven tazeledi.

İmalat Demir ve Tamir Sanatkarlar Odası'nın genel kurulu çevreyolu altı Derya Düğün Salonu'nda yapıldı. Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin'in divan başkanlığını yaptığı genel kurula Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ile çok sayıda esnaf odası başkanları ile odanın üyeleri katıldı.

İmalat Demir ve Tamir Sanatkarlar Odası Başkanı Cevdet Özyalın, yeniden tek liste ile aday olduğu genel kurulda yaptığı konuşmada, genel kurula katılımdan dolayı teşekkür ederek, tüm üyelere çalışmalarında başarılar diledi.

Genel kurulda konuşan MESOB Başkanı Şevket Keskin, "Esnaf ve sanatkar camiasını emrinde olacağız. Hiçbir beklentim yoktur. En ufak bir beklentimiz yoktur. Özsan Sanayi bölgesinde duble yol çalışması esnasında yolumuz kapanmıştı. Bugün o yolumuza açtık. Emeği geçen başta Sayın Valimize, Belediye Başkanımıza, karayollarına ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. O yolun kapanması da mümkün değildi. Yeter ki sorunlar bize gelsin. Eğer sorunlar bize geldiğinde çözemezsek, gelir bunu da sizlere açık yüreklilikle söyleriz. Bunu yaptık, bunu yapamadık diyecek bir anlayışa sahibiz. Dik durdum ve asla ve asla eğilmedim. Hiç kimsede bu esnaf ve sanatkar kesimini eğmeye kalkmasın. Çünkü boylarını aşar, güçlerini aşar" dedi.

Keskin, "Esnaf odalarında görev yapanların ne yaptığına bakmadan, birilerinin eliyle 'Biz mutlaka şu kişiyi götüreceğiz' demekle, özellikle partilerin bu işe girmesi esnaf ve sanatkar kesimini üzmüştür. Çünkü esnaf ve sanatkarlar odasının yönetimine seçilenleri, hiçbir siyasi parti seçmedi. Esnaf odası başkanlarını ve yöneticilerini halkımız seçiyor, esnafımız seçiyor. Biz gücümüzü milletten alıyoruz, halktan alıyoruz, esnaftan alıyoruz" diye konuştu.

İmalat Demir ve Tamir Sanatkarları Odası'nda yönetimin her hangi bir maaş ve hak ediş istememe konusunda genel kurul kararı almasından dolayı yönetimi tebrik eden Keskin, şöyle konuştu:

"Bir oda yönetimimize teşekkür ediyorum. Bazıları sanki odalarda maaş alındığı için esnaf yöneticilerimizin bu işe girdiğini düşünüyor. Hayır. Hiçbir arkadaşımızın böyle bir beklentisi ve böyle bir çabası yoktur. Bütün esnaf kardeşlerimizin bilmesini isterim. Oda yöneticilerimize teşekkür ediyorum.

Anlayışım Hakk'a hizmettir. Bir esnafımın emrindeyim, birde Allah'ın emrindeyim. Ben gücümü bu esnaftan alıyorum, diğer gücümü Allah'tan alıyorum. En büyüm hesabı yarın Allah'a vereceğim."

Tek liste gidilen seçimde Cevdet Özyalın yeniden İmalat Demir ve Tamir Sanatkarları Odası Başkanlığına getirilirken, yönetim kurulu üyeliklerine ise Cumali Alkan, Mustafa Çabuk, Murat Avcıgil, Erdal Erol, Refik Özdemir ve Ramazan Fırat seçildiler. Denetim Kurulu Üyeliklerine de Mahmut Turfanda, Ekrem Güzel ve Ahmet Genç getirildi.

Özyalın, aynı zamanda Malatya Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (MESOB) Yönetim Kurulu Üyeliğini de yürütüyor. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İmalet Demir ve Tamir Sanatkarlar Odası'nda Cevdet Özyalın Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement