İmos'un Uludağ Zirvesi - Son Dakika
Yerel

İmos'un Uludağ Zirvesi

İmos\'un Uludağ Zirvesi

İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği (İMOS) üyeleri, Uludağ’da yapılan istişare toplantısında bir araya geldi.

01.01.2014 12:58

İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği (İMOS) üyeleri, Uludağ'da yapılan istişare toplantısında bir araya geldi.

Sektörün mevcut durumunu değerlendirmek ve İnegöl mobilyasının gelecek hedeflerini belirlemek maksadıyla düzenlenen ve 3 gün süren istişare toplantısı, Uludağ Kar Otel'de gerçekleştirildi. BAY.t Yazılım firmasının ana sponsorluğunda yapılan arama toplantılarının ve sektörel eğitimlerin çok verimli geçtiğini belirten İMOS Başkanı Mustafa Akyol, "İnegöl mobilya sektörü olarak, rekabet gücümüzü arttırmak ve firmalarımızı geliştirmek için ortak akılla stratejiler geliştiriyoruz. 3 gün süren yoğun bir program gerçekleştirdik. İnegöl mobilya sektörü olarak bizleri 2023 hedeflerine taşıyacak stratejileri ve 2014 yılı çalışma takvimimizi oluşturmak adına çok faydalı oldu" dedi.

Fuar ve ticaret heyet programlarının da görüşüldüğü istişare toplantısında gazeteci-yazar Rüştü Bozkurt da İMOS üyeleri ile bir araya geldi. Üretimde farklılaşmanın ve karlılığın yolunun ürüne marka değeri katmaktan geçtiğini vurgulayan Bozkurt, "Mevcut rekabet ortamında alın teri ile para kazanmak çok zor. Markalaşma ve inovasyona yatırım yapmak zorundayız. Bunun için de sektör olarak entelektüel birikimi arttırmak zorundayız" şeklinde konuştu.

Starwood A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Yıldız'ın başarı öyküsünü paylaşmak üzere konuk olduğu buluşmada, Yönetim Danışmanı Memiş Yılmam da bir eğitim verdi. Marka ve patent alanındaki hukuki gelişmeler, iş güvenliği, sektörde teknoloji kullanımı gibi konularda uzmanlar tarafından verilen diğer eğitimler de üyeler tarafından ilgiyle dinlendi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İmos'un Uludağ Zirvesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement