İncirliova Belediyespor Madi'yi Aldı - Son Dakika
Yerel

İncirliova Belediyespor Madi'yi Aldı

İncirliova Belediyespor Madi\'yi Aldı

Bölgesel Amatör Lig takımlarından İncirliova Belediyespor,Acarlar Belediyespor ile daha önce anlaştığı ifade edilen Madi lakaplı, İbrahim Seçer ile anlaştı.

11.08.2013 19:14

Bölgesel Amatör Lig takımlarından İncirliova Belediyespor, Acarlar Belediyespor ile daha önce anlaştığı ifade edilen Madi lakaplı, İbrahim Seçer ile anlaştı.

Golcü oyuncu İbrahim Seçer, İncirliova Belediyespor ile antrenmanlara çıkmaya başladı. Kadrosunu Aydınlı oyuncuların ağırlıkta bulunduğu isimlerden oluşturmaya çalışan İncirliova Belediyespor, santrafor sorununu İbrahim Seçer ile çözdü. Daha önce BAL'da Çine Madranspor forması giyen İbrahim Seçer, İncirliova Belediyespor forması giyecek olmaktan dolayı memnun olduğunu söyledi.

ÖZÇELİK: KALECİ ARIYORUZ

İncirliova Belediyespor'un antrenörü Recep Özçelik yaptığı açıklamada bir kaleci transfer etmek istediklerini söyledi. Dış transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Özçelik, "Şu anda önceliğimiz kaleci. BAL'da atan ve tutanın iyi olması gerek. Bundan dolayı ince eleyip sık dokuyoruz" ifadelerini kullandı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İncirliova Belediyespor Madi'yi Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement