İncirliova'da Üzüntü Büyük - Son Dakika
Yerel

İncirliova'da Üzüntü Büyük

İncirliova\'da Üzüntü Büyük

Bölgesel Amatör Lig 7.Grup'ta Aydın derbisinde 90.dakikada yediği golle Çine Madranspor'a 1-0 yenilen İncirliova Beldiyespor'da büyük üzüntü yaşanıyor.
Müsabaka boyunca rakiplerinin etkili olduğu bölgeleri kapattıklarını ifade eden Recep...

25.11.2013 16:56

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup'ta Aydın derbisinde 90.dakikada yediği golle Çine Madranspor'a 1-0 yenilen İncirliova Beldiyespor'da büyük üzüntü yaşanıyor.

Müsabaka boyunca rakiplerinin etkili olduğu bölgeleri kapattıklarını ifade eden Recep Özçelik, "2.bölgede kazandığımız toplarla bir çok kontratak yakaladık ve bir çok pozisyon ürettik. 85'te penaltı kaçırdık. Uzatma dakikalarında kalecimizin konsantrasyon eksikliğinden kaynaklanan traji komik bir gol yedik. Eğer işimiz futbolsa böyle maçların yaşanabileceğini bilmeliyiz ve öğrenmeliyiz hatta böyle maçlara alışık olmalıyız" dedi.

Kadrolarında 24 oyuncuları bulunduğunu ve oyuncularının tamamının yürekli olduğunu ifade eden Özçelik, şöyle devam etti : "Oyuncularımızın her zaman yanındayız. 5 oyuncumuzun olmamasına rağmen verilen mücadeleden memnunum. Müsabakadan sonra taraftarımızın bizi alkışlamasından dolayı memnunuz. İnşallah lig sonunda onların yüzünü güldürürüz. Çine ekibi Gürkan Hoca'nın gelmesiyle gücüne güç katmış . Onlara şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum" - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İncirliova'da Üzüntü Büyük - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement