İncirliova Destek Bekliyor - Son Dakika
Yerel

İncirliova Destek Bekliyor

İncirliova Destek Bekliyor

Bölgesel Amatör Lig 7.Grup'ta uzun zamandan sonra galip gelen İncirliova Belediyespor'un antrenörü Recep Özçelik, Sarayköyspor maçında aldıkları galibiyeti değerlendirdi.

11.11.2013 17:24

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup'ta uzun zamandan sonra galip gelen İncirliova Belediyespor'un antrenörü Recep Özçelik, Sarayköyspor maçında aldıkları galibiyeti değerlendirdi. Özçelik, İncirliovalıların desteğini istedi.

Sarayköyspor maçında amaçlarının kötü gidişata son vermek olduğunu ifade eden Özçelik, "Kötü gidişatı durdurduğumuz için mutluyuz. Maçın tamamında oyunun kontrolü bizdeydi. Yediğimiz gol dışında rakibimize pozisyon vermedik" dedi.

DESTEKLERİNİ ESİRGEMESİNLER

Her maç gol attıkları gibi, gol yemeye devam ettiklerini ifade eden Özçelik şöyle konuştu : "Üzerinde durmamıza rağmen bir türlü gol yememe alışkanlığını çözemiyoruz. Bu alışkanlığımızı yendiğimizde zor yenilen bir takım olacağız.Bu takım BAL'ın en düşük maliyetli, en genç ve en deneyimsiz takımı. İncirliovalılar bize desteğini hiçbir zaman esirgemesinler.İnşallah lig sonunda BAL'a tutunmuş oluruz" - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İncirliova Destek Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement