İşletme Yönetimi Semineri Mersin'de Başladı - Son Dakika
Yerel

İşletme Yönetimi Semineri Mersin'de Başladı

İşletme Yönetimi Semineri Mersin\'de Başladı

Öğretmenevlerinde hizmet sunumunda kaliteyi artırmak, yöneticileri bir araya getirmek amacıyla düzenlenen 'İşletme Yönetimi Semineri' Mersin'de başladı.

15.04.2013 17:24

Öğretmenevlerinde hizmet sunumunda kaliteyi artırmak, yöneticileri bir araya getirmek amacıyla düzenlenen 'İşletme Yönetimi Semineri' Mersin'de başladı.

Suphi Öner Öğretmenevi'nde gerçekleştirilen seminerin açılışına İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gül, Sosyal Tesis ve İşletmeler Grup Başkanlığı Şube Müdürü Zehra Okumuşoğlu, Suphi Öner Öğretmenevi Müdürü Hüseyin Günaydın ve 81 ilin öğretmenevi müdürleri katıldı. Açılışta konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Gül, Suphi Öner Öğretmenevi hakkında bilgiler verdi. Mersin'e güzel bir öğretmenevi kazandırılması noktasında büyük emek harcandığını ifade eden Gül, hazırlanan raporun Milli Eğitim Bakanlığı'na gönderildiğini, alınan onay sonrası ise Eğitim Uygulama Okulu olarak kullanılan binanın öğretmenevi statüsünde kullanılmaya başlandığını söyledi. Öğretmenevinin elden geçirilerek büyük değişimlere uğradığına dikkat çeken Gül, yaşanan değişimde Öğretmenevi Müdürü Hüseyin Günaydın ve ekibinin oldukça önemli bir rol oynadığını belirtti. Suphi Öner Öğretmenevi'nin 2008 yılında Mersin'deki otellerin tamamını geçerek vergi şampiyonu olduğunu da vurgulayan Gül, "İlimizde birçok toplantı öğretmenevimizde yapılıyor. İnanın yoğunluktan dolayı yer bulmakta güçlük çekiliyor. Ayrıca öğretmenevimiz bu yıl Toplam Kalite Yönetimi sürecine de katıldı" dedi.

Sosyal Tesisler ve Grup Başkanlığı Şube Müdürü Okumuşoğlu ise "Öğretmenevlerinde hizmet sunumunda kaliteyi artırmak, çalışanların mutluluğu adına öğretmenevi yöneticilerinin bir araya geldiği önemli ortamlardan biri de seminerlerdir. Bakanlığımız da bu etkileşim ortamlarını oluşturmak ve güncel veriler ışığında bilgi paylaşımını sağlamak amacıyla yıllardır bakanlığımız çalışanları, akademisyenler ve yöneticilerimizin katılımıyla seminerler düzenlemektedir" diye konuştu.

Öğretmenevi Müdürü Günaydın da birlik, beraberlik olduğunda, ekip ruhu ile hareket edildiğinde başarılamayacak şey olmadığının altını çizerek, "Bu başarıyı elde etmemizde başta Valimiz, İl Milli Eğitim Müdürümüz olmak üzere katkı sunan herkese teşekkür ediyorum. Burayı bu hale getirmek için gecemizi gündüzümüze kattık. Sizlerle de bu seminerle nerelere gideceğimizin yolunu çizmeye çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Öğretmenevi müdürleri, eğitim uzmanlarının vereceği seminer süresince mevzuattan işleyişe kadar birçok konuda eğitim görüp, fikir paylaşımında bulunacak. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İşletme Yönetimi Semineri Mersin'de Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement