İtfaiye Yetersiz Kalınca TOMA'lar Yardıma Koştu - Son Dakika
Yerel

İtfaiye Yetersiz Kalınca TOMA'lar Yardıma Koştu

İtfaiye Yetersiz Kalınca TOMA\'lar Yardıma Koştu

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesindeki bir kereste deposunda çıkan ve itfaiyenin müdahale etmekte zorlandığı yangına TOMA'lar da müdahale etti.

13.08.2016 15:47

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde bulunan kereste deposunda çıkan yangın çevre sakinlerine korku dolu anlar yaşattı. İtfaiyenin yetersiz kalması üzerine çok sayıda TOMA'da yangını kontrol altına aldı.

Merkez Bağlar İlçesi'ndeki Dr. Ahmet Bilgin Caddesi'nde bulunan Direkhane Mevkii'nde mobilya yapımında kullanılan malzemelerin bulunduğu bir kereste deposunda dün gece henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler rüzgarın da etkisiyle kısa sürede bitişikteki bazı işyerlerine de sıçrayınca yangın büyüdü. Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin yanı sıra Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne ait sulama araçları da yangın söndürme çalışmalarında kullanıldı. Yangının bir türlü söndürülememesi üzerine Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne bağlı toplumsal olaylarda kullanılan TOMA'lardan da su sıkıldı. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, büyük hasar meydana geldi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel İtfaiye Yetersiz Kalınca TOMA'lar Yardıma Koştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement