"İyi Oyun Yetmedi" - Son Dakika
Yerel

"İyi Oyun Yetmedi"

"İyi Oyun Yetmedi"

Aydın Süper Amatör Lig’de deplasmanda karşılaştığı Acarlar Belediyespor’a mağlup olan Sökespor’un antrenörü Sabri Kalava karşılaşmayı değerlendirdi.

16.12.2013 15:50

Aydın Süper Amatör Lig'de deplasmanda karşılaştığı Acarlar Belediyespor'a mağlup olan Sökespor'un antrenörü Sabri Kalava karşılaşmayı değerlendirdi. Kalava, iyi oyunun galibiyet için yeterli olmadığına değindi.

Galibiyet için gol atmak gerektiğini ifade eden Kalava, "Öne geçmemize rağmen taç atışından gelen toplarda oluşan karambolde goller yedik. 3 topumuz da direkten döndü. Böyle olunca galibiyet kaçınılmaz oldu."dedi.

Sakat oyuncuların düzeldiği için sevindiklerini belirten Kalava şöyle devam etti: "25.dakikada orta saha oyuncumuz Gökhan'ın sakatlığı ve Özgür'ün sakatlığının nüksetmesi bizi olumsuz etkiledi. Dikkatsizlik ve yanlış yer tutmamızdan dolayı goller yedik. Takım içindeki 'abi' konumundaki oyuncular genç oyunculara yardımcı olmalı. Yardımcı olmayınca gençlere zarar veriyorlar.Basit hataları azaltmak gerek. Acarlar maçını bir an önce unutup önümüze bakacağız" - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'İyi Oyun Yetmedi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement