Kadın Çiftçilere Eğitim - Son Dakika
Yerel

Kadın Çiftçilere Eğitim

Kadın Çiftçilere Eğitim

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Türkiye Ziraat Odaları Birliği arasında imzalanan protokol gereği Bursa’nın Orhaneli ilçesine bağlı Göynükbelen ve Akalan mahallelerinde kadın çiftçilere eğitim veriliyor.

15.04.2015 17:41

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Türkiye Ziraat Odaları Birliği arasında imzalanan protokol gereği Bursa'nın Orhaneli ilçesine bağlı Göynükbelen ve Akalan mahallelerinde kadın çiftçilere eğitim veriliyor.

Göynükbelen ve Akalan mahallelerindeki çiftçilere verilen eğitimlerde sosyal cinsiyet eşitliği, kadına yönelik şiddet, kişi hak ve hürriyetleri, 'sebze yetiştiriciliği, bitki besleme, uygulamalı fide dikimi', 'büyükbaş hayvan yetiştiriciliği, bakım ve beslemesi', 'organik tarım, iyi tarım uygulamaları, genel meyvecilik', 'gıda muhafaza yöntemleri, dengeli beslenmenin önemi' konuları anlatıldı.

Eğitimlerde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünde görevli Uzman Psikolog Füsun Serim, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünde görevli Ziraat Mühendisi Selahattin Yılmaz, Ziraat Mühendisi Efrahim Sadık, Ziraat Mühendisi Erdem Durgut, Ziraat Mühendisi Ebru Atay Yaldır, Ziraat Teknikeri Leyla Mendi görev aldı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kadın Çiftçilere Eğitim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement