Kağıthane'de 14'üncü Halk Meclisi Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Kağıthane'de 14'üncü Halk Meclisi Toplantısı Yapıldı

Kağıthane\'de 14\'üncü Halk Meclisi Toplantısı Yapıldı

Kağıthane Belediyesi, 14’üncü Halk Meclisi Toplantısı Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde gerçekleştirildi.

09.04.2015 13:30

Kağıthane Belediyesi, 14'üncü Halk Meclisi Toplantısı Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde gerçekleştirildi. Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, "Halk Meclisi toplantılarında vatandaşlarla buluşarak çalışmaları paylaşmak ve sorunları yerinde dinleme fırsatı buluyoruz" dedi.

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç önderliğinde gerçekleştirilen Halk Meclisi toplantılarının 14'üncüsü Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde gerçekleştirildi. Bahar Düğün Salonu'nda düzenlenen toplantıya Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, başkan yardımcıları, birim müdürleri, meclis üyeleri, AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Av. Faruk Gökkuş, Mehmet Akif Ersoy Mahalle Muhtarı Ali Osman Tunç, Mahalle Başkanı Adem Yılmaz ile çok sayıda mahalleli katıldı.

Sabah saatlerinde başlayan ve akşam saatlerinde de Halk Meclisi toplantıları ile devam eden Halk Buluşmaları tüm hızıyla sürüyor. Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Halk Meclisi Toplantısı'nda, belediye çalışmaları ve Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'ne yapılan yatırımların anlatıldığı sunumu izleyen vatandaşlar Başkan Fazlı Kılıç'ı alkışladılar. Kılıç, "Halk Meclisi toplantılarında vatandaşlarla buluşarak çalışmaları paylaşmak ve sorunları yerinde dinleme fırsatı buluyoruz. Sabah gerçekleştirdiğimiz esnaf ziyaretlerimizde vatandaşlarımızın mahalle girişinin tek yön uygulamasına geçilme isteğini yerine getirdik. Buradaki vatandaşlarımızın tüm istek ve sorunlarını kayıt altına alıyoruz. Bu sorunların çözülmesi için birim müdürleri ve başkan yardımcılarımla toplantılar yapıyoruz" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kağıthane'de 14'üncü Halk Meclisi Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement