Kahta Esnaf Odasında Tahsin Çatan Yeniden Başkan Oldu - Son Dakika
Yerel

Kahta Esnaf Odasında Tahsin Çatan Yeniden Başkan Oldu

Kahta Esnaf Odasında Tahsin Çatan Yeniden Başkan Oldu

Adıyaman'ın Kahta İlçe Esnaf ve Sanatkarlar Odası olağan genel kurulunda, mevcut Başkan Tahsin Çatan yeniden başkan seçildi.

18.01.2014 23:47  Güncelleme: 00:39

Adıyaman'ın Kahta İlçe Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı(ESOB) olağan genel kurulunda tek liste halinde seçime giren mevcut başkan Tahsin Çatan yeniden başkan seçildi.

Kahta'daki sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve esnafların katıldığı genel kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Daha sonra Adıyaman ESOB Başkanı Mustafa Salman divan başkanlığı seçilerek, gündem maddeleri okunup oylara sunularak kabul edildi. Divan Başkanı Mustafa Salman Tahsin Çatan ve yönetimini tebrik etti.

Tahsin Çatan ise, yaptığı konuşmada; "İlk başta genel kurul toplantımıza katılan ve katılamayan bütün esnaflarımıza ve kıymetli misafirlerimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Kahta Esnaf ve Sanatkarlar Odası kurulduğu tarihten beri ilk defa bir genel kurul toplantısında tek liste halinde seçime girdi. Esnaflarımızın bizlere olan güvenlerinden dolayı seçimde herhangi bir rakibin olmaması esnaf kardeşlerimin şahsıma ve yönetim kurulu üyelerime olan teveccühüdür. Allah'ın izniyle bu görevimizdeki ikinci dönemimiz olacak. Bizler oda olarak bugüne kadar sürekli esnaflarımıza yardımcı olan, onların sorun ve sıkıntılarını gideren bir çizgide ilerledik. Bundan sonra da bu çizgimiz aynen devam edecektir. Odamızın bazı sıkıntılarının olduğu malumunuzdur. Ama bizler buna rağmen hiçbir menfaat beklentisinde olmadan sadece esnaflarımıza nasıl yardımcı olabilir, onlara nasıl hizmet edebiliriz anlayışıyla çalıştık. Bu anlayışımızdan ödün vermeden yeni dönemde de Allah'ın izniyle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Son olarak bizleri bugün yalnız bırakmayan Adıyaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mustafa Salman'a, sivil toplum örgütü temsilcilerimize, toplantımıza katılan ve katılamayan tüm esnaflarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Yapılan konuşmalardan sonra seçime gidildi ve Tahsin Çatan tekrar Kahta Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı seçildi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kahta Esnaf Odasında Tahsin Çatan Yeniden Başkan Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement