Kantarcı'dan Ekonomi Atağı - Son Dakika
Yerel

Kantarcı'dan Ekonomi Atağı

Kantarcı\'dan Ekonomi Atağı

CHP Çaycuma Belediye Başkan Adayı İnş.Y.Müh. Bülent Kantarcı, önceki yıllarda kiracı olarak üretim yapmasını sağladığı Nersoy Tekstil firmasını Çayorsan’da yatırıma ikna etti.

11.03.2014 16:05

CHP Çaycuma Belediye Başkan Adayı İnş.Y.Müh. Bülent Kantarcı, önceki yıllarda kiracı olarak üretim yapmasını sağladığı Nersoy Tekstil firmasını Çayorsan'da yatırıma ikna etti.

Kantarcı ile yatırımcı Mahmut Uğurlu, Nersoy Teksil'in şu anda üretim yaptığı tesislerde birlikte konu hakkında açıklama yaptılar. Açıklamaya göre; Yatırımla ilgili Çayorsan'da 15 bin metre kare büyüklüğünde arsanın tahsisi geçen günlerde yapılmış olup, 7.500 metre kare büyüklükte kapalı alana sahip olacak fabrikanın Mayıs ayında temeli atılacak ve 2014 yılı sonuna kadar inşaatı tamamlanacağı açıklandı. Firma sahibi Mahmut Uğurlu'nun verdiği bilgiye göre; çalışacak işçilerin tamamı Çaycuma ve çevresinden alınacağı ve yeni yapılacak yatırımın bünyesinde 400 işçi çalışacağı bildirildi. Böylesi önemli bir yatırımın Çaycuma'ya gelmesine sebep olmaktan sevinç ve memnuniyetini dile getiren Kantarcı, bölgedeki gelişmelerin takipçisi olacağını bildirdi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kantarcı'dan Ekonomi Atağı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement