Karaköprü'de Şampiyonun Adı Endüstri Meslek Lisesi - Son Dakika
Yerel

Karaköprü'de Şampiyonun Adı Endüstri Meslek Lisesi

Karaköprü\'de Şampiyonun Adı Endüstri Meslek Lisesi

Karaköprü Belediyesi tarafından geliştirilen "Hayat Okulu Projesi" kapsamında düzenlenen Liseler arası futbol turnuvası sona erdi.

12.06.2014 14:00

Gerçekleşen final maçı kupa törenine Karaköprü Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Göçebeler, Karaköprü İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Sarmış, Okul Müdürleri ve öğrenciler katıldı.
Futbol turnuvası Karaköprü Endüstri Meslek Lisesi ile Karaköprü Çok Programlı Lisesi arasında oynandı. Oldukça heyecanlı geçen son maçta skor 2-2 bitince hakem takımları penaltı atışlarına bıraktı ve maçı Karaköprü Endüstri Meslek Lisesi kazandı.

Kardeşlik ve dostluk havasında geçen turnuvada centilmenlik gösteren Karaköprü Mehmet Güneş Anadolu Lisesi ve Özel Celal Çiftçi Anadolu Sağlık meslek Lisesine plaket takdim edildi.

Ödül töreninde konuşan Karaköprü Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Göçebeler, "Futbol turnuvamız bugün dostluk havasında son buldu. Sonuçta bir takım mutlaka galip gelecek ve kazanacaktır önemli olan kazanmak değil de gençleri bir araya getirmek onların arasındaki birlik ve beraberliği pekiştirmektir" dedi.

Daha sonra turnuvada dereceye giren ve birinci olan Karaköprü Endüstri Meslek Lisesi'ne kupasını Karaköprü İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Sarmış, ikinci olan Karaköprü Çok Programlı Lisesi'ne kupasını Karaköprü Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Göçebeler ve son olarak üçüncü olan Şanlıurfa Spor Lisesi'ne ise kupasını Karaköprü Mehmet Güneş Anadolu Lisesi Müdürü Halil Çiftçi sundu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Karaköprü'de Şampiyonun Adı Endüstri Meslek Lisesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement