Karaman'da Köprü Çalışması - Son Dakika
Yerel

Karaman'da Köprü Çalışması

Karaman\'da Köprü Çalışması

Karaman Belediyesi tarafından Zembilli Kavşağı ve Doğukışla Kavşağı üzerindeki köprü yapım çalışmaları aralıksız sürüyor.

01.06.2016 13:00

Karaman Belediyesi tarafından Zembilli Kavşağı ve Doğukışla Kavşağı üzerindeki köprü yapım çalışmaları aralıksız sürüyor.

Köprüler tamamlandığında bölgedeki ulaşımı daha güvenli hale getirecek ve bu projenin Karaman'da şehir içi ulaşımına kalite getirecek diyen Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, "Gerçekleştirdiğimiz çalışmalar ile Karaman'da yolları daha kaliteli bir hale getirmeye devam ediyoruz. Bunun yanında şehrimizin ihtiyaçları doğrultusunda yeni projeleri de hayata geçiriyoruz. Yunuskent, İbrahim Hakkı Konyalı ve Zembilli Mahalleri istikametinden gelerek Tapduk Emre ve Gevher Hatun Mahallelerine, özellikle Devlet Hastanesi'ne gitmek isteyen vatandaşlarımız uzun bir güzergahı dolaşmak zorunda kalıyorlar. Ayrıca bu güzergahlar üzerindeki kavşaklarda, özellikle kış aylarında kar ve buzlanmaya bağlı olarak istenmeyen kazalar yaşanabiliyor. Bu soruna çözüm olarak iki önemli yerde, Zembilli ve Doğukışla kavşakları bulundukları noktada iki adet köprü yapım çalışmasına başladık. Her iki köprü ile hem kaza riski büyük oranda azalmış olacak hem de şehrimiz iki modern köprüye kavuşacak. Dolayısı ile köprüler Karaman'da şehir içi ulaşıma kalite getirecek" dedi. - KARAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karaman'da Köprü Çalışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement