Karatay'da Köy ve Beldelerde Yapılan Çalışmalar Törenle Hizmete Açıldı - Son Dakika
Yerel

Karatay'da Köy ve Beldelerde Yapılan Çalışmalar Törenle Hizmete Açıldı

Karatay\'da Köy ve Beldelerde Yapılan Çalışmalar Törenle Hizmete Açıldı

Karatay Belediyesi tarafından Kızören, Yenikent köyü, civar köyler ve beldelere yapılan çevre düzenleme çalışmalarının temsili açılışı, düzenlenen törenle gerçekleşti.

16.09.2013 18:22

Karatay Belediyesi tarafından Kızören, Yenikent köyü, civar köyler ve beldelere yapılan çevre düzenleme çalışmalarının temsili açılışı, düzenlenen törenle gerçekleşti.

Kızören köyünde düzenlenen toplu açılış törenine, AK Parti İl Başkan Vekili Bestami İnan, Selçuklu Belediye Başkan Vekili Hasan Yarar, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Ömer Ünal, Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Ergun, Karatay İlçe Müftüsü Hasan Hüseyin Aslantürk, Belediye Meclis üyeleri, Konya Muhtarlar Derneği Başkanı Celal Duran, Karatay Muhtarlar Derneği Vedat Işık, mahalle muhtarları, AK Parti Karatay Kadın Kolları Başkanı Münevver Yavaş ve yönetimi ile çok sayıda davetli katıldı.

Halkoyunları gösterisinin ardından törenin açılış konuşmasını yapan Kızören Ortaokulu Müdürü Abdurrahman Göksu, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli'ye desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Ardından söz alan Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Ergun, ilçede 58 bin öğrenci ve 3 bin 500 öğretmen olduğunu belirterek, "Çocukların eğitimi için devletimiz her ihtiyacı karşılıyor" dedi.

AK Parti Karatay İlçe Başkanı Ömer Ünal ise konuşmasında 4 belde ve  25 köyü gezerek görülen eksikliklerin tek tek yapılmasının gurur verici bir tablo olduğunu bildirdi.

Ardından söz alan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, 15 farklı belde ve köyde 21 çalışma yaptıklarını ifade etti.

"Şehir merkezinde ne varsa belde ve köylerde de o olacak" diyen Hançerli, Büyükşehir Yasasının tamamen yürürlülüğe girmemesine rağmen belde ve köylerde çalışmalarına ağırlık verdiklerini söyledi.

Eğitime yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Hançerli, gerçekleştirlen çalışmaların örnek olacağını sözlerine ekleyerek hizmetlerin hayırlı olmasını diledi.

Son olarak söz alan AK Parti İl Başkan Vekili Bestami İnan, Karatay Belediyesi'nin yeni Büyükşehir Yasasını taçlandırdığını,  Karatay Belediyesinin eğitim konusunda kat ettiği mesafenin takdire şayan olduğunu dile getirdi.

Protokol konuşmalarının ardından okunan dualar ve kesilen kurdela ile yapılan hizmetlerin temsili açılış töreni gerçekleştirildi. - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Karatay'da Köy ve Beldelerde Yapılan Çalışmalar Törenle Hizmete Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement