Kars Valisi Özdemir, Eşi ile Birlikte Oyunu Kullandı - Son Dakika
Yerel

Kars Valisi Özdemir, Eşi ile Birlikte Oyunu Kullandı

Kars Valisi Özdemir, Eşi ile Birlikte Oyunu Kullandı

Kars Valisi Günay Özdemir, eşi Nurcan Özdemir ile birlikte Fevzi Çakmak Mahallesi’nde bulunan Kafkas Üniversitesi, Sosyal Bilimler Yüksekokulu’nda 1035 nolu sandıkta oyunu kullandı.

01.11.2015 12:54

Kars Valisi Günay Özdemir, eşi Nurcan Özdemir ile birlikte Fevzi Çakmak Mahallesi'nde bulunan Kafkas Üniversitesi, Sosyal Bilimler Yüksekokulu'nda 1035 nolu sandıkta oyunu kullandı.

Vali Özdemir, oyunu kullanmak için geldiği Sosyal Bilimler Yüksekokulu'nda oy kullanmak için bulunan vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Özdemir, oy kullanmak için yakınlarıyla birlikte sandığa gelen 95 yaşındaki nine ile bir süre sohbet etti. Vali Özdemir, yaşlı ninenin elini öperek duyarlılığından dolayı teşekkür etti.

Oyunu kullandıktan sonra gazetecilere açıklamada bulunan Vali Günay Özdemir, Karslılarının oy kullanma konusunda hassas olduklarını söyledi.

Özdemir, "Çünkü bu demokrasinin bir gereği, vatandaşlık görevimizin bir gereği, eğer biz bu konuda hassas olmazsak, bundan sonraki olacak olan problemlerde de söz söyleme hakkımızın olmayacağını düşünüyorum. Onun için ben bütün vatandaşlarımızın bu konuda çok hassas olduğunu gördüm. Çünkü 94 yaşındaki bir ninemiz gelmiş oyunu kullanıyor. Buda gösteriyor ki Kars'ta bütün vatandaşlarımız bu konuda çok hassas, vatandaşlık görevini hakkıyla yerine getiriyorlar. Ben özellikle vatandaşlarımıza bundan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

"BÜTÜN GÜVENLİK TEDBİRLERİNİ ALDIK"

Kars'ta seçimden dolayı bütün güvenlik tedbirlerini aldıklarını ifade eden Vali Günay Özdemir, "Bütün tedbirlerimizi aldık. Şuana kadar herhangi bir problemle karşılaşmadık. Gerçekten vatandaşlarımız Yüksek Seçim Kurulu'nun belirlediği, seçim kanununda belirlenen ve bizim aldığımız tedbirlere tamamen uyuyorlar. Bu konuda her hagi bir sıkıntımız yok. Köylerimizde de aynı şekilde devam ediyor. İlçe merkezlerinde de il merkezinde de şuana kadar herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmadık. Ben bundan dolayı da halkımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Bir süre basın mensuplarıyla sohbet eden Vali Özdemir, bazı gazetecilerin oyunu kullandığını ve bazılarının da çalıştıkları için ilerleyen saatlerde oyunu kullanacaklarını belirtmeleri üzerine Özdemir, "sizlerde biran evvel oylarınızı kullanın" diyerek gazetecilerden oylarını kullanmalarını istedi.

IÇ- - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kars Valisi Özdemir, Eşi ile Birlikte Oyunu Kullandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement