Kaymakam Citer, Viranşehirspor-kızıltepe Fıratspor Maçını İzledi? - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Citer, Viranşehirspor-kızıltepe Fıratspor Maçını İzledi?

Kaymakam Citer, Viranşehirspor-kızıltepe Fıratspor Maçını İzledi?

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde Viranşehir Kaymakamı Dr. Huzeyfe Citer, Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden Viranşehirspor hazırlık maçını izledi.

15.10.2015 18:42

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde Viranşehir Kaymakamı Dr. Huzeyfe Citer, Süper Amatör Ligi'nde mücadele eden Viranşehir spor hazırlık maçını izledi.

İlçenin Bahçelievler Mahallesinde bulunan ilçe stadına giden Kaymakam Citer, Viranşehir spor ile Bal Liginde mücadele eden Kızıltepe Fıratspor'un hazırlık karşılaşmasını izledi. Futbola ve futbolcuya verdiği değer ile bilinen Kaymakam Citer, zorlu ve keyifli geçen 90 dakikayı Viranşehir spor Kulüp Başkanı İsmail Aksu ve taraftarlar ile izledi. Viranşehirspor'un 1-0 üstünlüğü ile biten maçın sonunda açıklama yapan Kaymakam Citer, Viranşehir spor'un gelecek vaat eden bir kulüp ve takım olduğunu belirterek, futbolcuların maçta seyir zevki yüksek bir oyun sergilediğini kaydetti. Oynanan futboldan memnun kaldığını sözlerine ekleyen Kaymakam Citer, Viranşehir Kaymakamlığı olarak her zaman ilçedeki amatör takımlara destek çıkacağını belirterek, Kulüp Başkanı İsmail Aksu ve teknik ekibine teşekkür etti. Citer, oyunculara da zorlu lig maratonunda başarı diledi.

Maç sonu değerlendirmelerde bulunan Viranşehirspor Teknik Direktörü Nurettin Karakış ise mücadeleci oyundan dolayı tüm futbolcularını tebrik ettiğini belirtti. Takımın yavaş yavaş istediği seviyeye geldiğini söyleyen karakış, lige kadar hedeflenen seviyeye gelmek için çalışmalarına aralıksız devam edeceklerini ifade etti. Karakış, yıllardır özlenen şampiyonluğu Viranşehir'e tattırmak için yönetimiyle, futbolcusuyla ve taraftarıyla kenetlendiklerini kaydederek, maçı izleyen Kaymakam Citer'e de teşekkür etti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Citer, Viranşehirspor-kızıltepe Fıratspor Maçını İzledi? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • apemusa: allah aşkına başka haber yokmu.böle haber mi olur.memleket haberi yapın lütfen..örnek.sabro öldü.bro komada.gupgup yolda...:) 0 0 Yanıtla

Advertisement