Kaymakamlardan Meclis'e Brifing - Son Dakika
Yerel

Kaymakamlardan Meclis'e Brifing

Kaymakamlardan Meclis\'e Brifing

Gümüşhane İl Genel Meclisi'nin Haziran ayı toplantılarına katılan ilçe Kaymakamları, yatırım ve planlamaları hakkında Meclis üyelerine bilgi verdi.

05.06.2013 08:42

Gümüşhane İl Genel Meclisi'nin Haziran ayı toplantılarına katılan ilçe Kaymakamları, yatırım ve planlamaları hakkında Meclis üyelerine bilgi verdi.

Meclis toplantı salonunda Meclis Başkanı Sebahattin Çobanoğlu başkanlığında gerçekleştirilen ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan'ın da hazır bulunduğu toplantıda Şiran Kaymakamı Edip Çakıcı, Köse Kaymakamı Arif Karaman, Torul Kayamamamı Recai Karal ve merkez ilçe Köylere Hizmet Götürme Birliği adına Zeynel Abidin Keleş katılarak ilçelerde yapılan İl Özel İdaresi kaynaklı yatırımlar, KÖYDES, SODES ve 2012 Birlik çalışmaları ile 2013 yılında planlanan işlerin durumu hakkında bilgi aktardı.

Toplantıda konuşan İl Genel Meclisi Başkanı Sebahattin Çobanoğlu, siyasetçi ve bürokratlar olarak ortak amaçlarının köylere hizmet götürmek olduğunu belirterek, "Sizler idareci bizler de siyasetçiler olarak hepimizin ortak amacı köylerimize hizmet götürmek. İl Genel Meclisi üyelerimiz ve bürokratlarımızla birlikte ilçelerimizde uyum içerisinde çalışmalarımız devam ediyor. Bu uyumlu çalışmanın meyvesini köylerimizde hizmet olarak görüyor ve böyle devam etmesini istiyoruz." dedi. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakamlardan Meclis'e Brifing - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement