Kayseri'de 8 Bin Aileye Gıda Yardımı Paketi - Son Dakika
Yerel

Kayseri'de 8 Bin Aileye Gıda Yardımı Paketi

Kayseri\'de 8 Bin Aileye Gıda Yardımı Paketi

Kayseri'de fakir ve yardıma muhtaçlara destek amacıyla 7 bini Büyükşehir Belediyesi, 1000'i de Kadir Has Vakfı tarafından hazırlanan toplam 8 bin yardım paketi, ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıldı.

11.08.2011 12:17

Kayseri'de fakir ve yardıma muhtaçlara destek amacıyla 7 bini Büyükşehir Belediyesi, 1000'i de Kadir Has Vakfı tarafından hazırlanan toplam 8 bin yardım paketi, belediyede kayıtlı olan ve daha önceden ekmek ve yemek yardımı yapılan ailelere dağıtıldı.

Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Dr. Seyit Ahmet Okur, hazırlanan paketlerin dağıtımının tamamlandığını kaydetti. Gıda yardımı paketlerinin dağıtımına öncelikli olarak yıl içinde Kayseri Büyükşehir Belediyesi aşevlerinden yemek yardımı alan ailelerden başlanıldığını ifade eden Daire Başkanı Dr. Okur, "Yardımları, tespit ettiğimiz ailelerden kendileri alamayacak durumda olanların evlerine bırakıyoruz.

Diğer vatandaşlarımızı ise otobüslerle depomuza taşıyarak paketlerini burada kendilerine teslim ediyor ve tekrar otobüslerle evlerine ulaştırıyoruz. Hazırladığımız paketler zengin bir içeriğe sahip. Büyükşehir Belediyesi olarak önümüzdeki yıllarda da yardıma muhtaç ailelere sahip çıkmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan yardım paketlerinde 4 kilo şeker, 2 kilo çay, 2 kilo siyah zeytin, 2 kilo kurufasülye, 2, 5 kilo pirinç, 2 kilo nohut, 4 kilo makarna, 1 kilo kırmızı mercimek, 5 litre ayçiçek yağı, 850 gram da domates salçası bulunuyor.

- Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Kayseri'de 8 Bin Aileye Gıda Yardımı Paketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement