Keşan Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Kuşadası Ticaret Odası'na Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Keşan Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Kuşadası Ticaret Odası'na Ziyaret

Keşan Ticaret ve Sanayi Odası\'ndan Kuşadası Ticaret Odası\'na Ziyaret

Keşan Ticaret ve Sanayi Odası heyeti, Kuşadası Ticaret Odası’nı ziyaret etti.

15.10.2015 09:08

Keşan Ticaret ve Sanayi Odası heyeti, Kuşadası Ticaret Odası'nı ziyaret etti.

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Meclis Başkanı Mahmut Öztaş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Namık Kemal Daylan, Yönetim Kurulu Üyeleri Müslüm Yıldırım, İrfan Yiğit, Seydi Yıkılmaz, Ahmet Semih Arcan'ın da hazır bulunduğu ziyarete, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Yüksel Alioğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa İşçimen, Meclis Üyesi Cüneyt Yüksekdağ, Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri ve diğer üyeler ile birlikte geniş bir heyet katıldı.

Ziyarette, Keşan ekonomisi ve ticari hayatı hakkında bilgi veren Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Yüksel Alioğlu ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa İşçimen'e, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan tarafından Kuşadası ekonomisi, ticari hayatı ve genel yapısıyla ilgili bilgi verildi. Aynı zamanda Oda faaliyetleri ve çalışmaları hakkında da Keşan Ticaret ve Sanayi Odası'na bilgi veren Akdoğan, heyete Kuşadası Prestij Kitabı ve Kuşadası Ticaret Odası flaması hediye etti.

Ziyaret anısına Kuşadası Ticaret Odası'na plaket ve yöresel ürünler hediye eden, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler ve Kuşadası Ticaret Odası yönetimine teşekkür ettiler. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Keşan Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Kuşadası Ticaret Odası'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement