Kırıkkale Üniversitesinde Grafik Tasarım Kursu - Son Dakika
Yerel

Kırıkkale Üniversitesinde Grafik Tasarım Kursu

Kırıkkale Üniversitesinde Grafik Tasarım Kursu

Kırıkkale Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından Grafik Tasarım Kursu açılmasının planlandığı belirtildi.

17.12.2013 13:05  Güncelleme: 16:25

KÜ Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ertuğrul Karakaya, yaptığı yazılı açıklamada, toplamda 8 hafta sürmesi planlanan kursta "Adobe Photoshop" ve "Adobe FreeHand" eğitimi verileceğini belirtti.

Sürekli Eğitim Merkezi olarak bilgisayar kurslarına ağırlık vermeye çalıştıklarını ifade eden Doç. Dr. Karakaya, kursun bilgisayar bilen kursiyerlerin bilgisayar konusunda branşlaşmasına ve uzmanlaşmasına da katkı sağlayabileceğini ifade etti.

Yrd. Doç. Dr. Karakaya, masa üstü yayıncılık olarak da adlandırılan tasarım konusunda temel bilgileri vermeyi amaçladıklarını belirterek, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

"Günümüzde bilgisayar hayatımızın her alanına girdi. Mevcut iş ilanlarının çoğunda, firmaların grafik tasarım konusunda kendini yetiştirmiş eleman aradıklarını siz de görebilirsiniz. Bu mesleğe ilgisi olanların grafik tasarımı kursundan verim alacağına inanıyorum. Toplam 8 hafta (50 saat) sürecek olan grafik tasarımı kursunda, kursiyer arkadaşlarımızın konunun temel noktalarını öğrenerek, iyi birer uygulayıcı olmaları için çaba harcayacağız. Kursiyerler kursu başarıyla tamamlayıp sertifikalarını aldıktan sonra istedikleri takdirde bir üst seviye olan "Adobe Illustrator" ve "Adobe Indesign" eğitimi alabilecekler." - Kırıkkale

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kırıkkale Üniversitesinde Grafik Tasarım Kursu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement