Korkut'ta Yol Yapım Çalışması - Son Dakika
Yerel

Korkut'ta Yol Yapım Çalışması

Korkut\'ta Yol Yapım Çalışması

Korkut ilçesinde yürütülen çalışmalarla, köy yolları kışa hazır hale getirildi.

28.11.2012 16:27

Korkut ilçesinde yürütülen çalışmalarla, köy yolları kışa hazır hale getirildi.

İlçeye bağlı Akyıldız köy yolunda yapılan çalışmaları inceleyen Korkut Kaymakamı Adnan Daldal, gazetecilere yaptığı açıklamada, kışın ulaşıma kapanmaması için köy yollarının onarıldığını söyledi.

Akyıldız, İçboğaz, Sarmaşık köyleri ile Kaşdibi mezrasına giden yolun 3 kilometrelik kısmını asfaltladıklarını ifade eden Daldal, şöyle konuştu:

"Yolu kışa hazır hale getirmek için çalışmalarımızı yürütüyoruz. Önümüzdeki yıl yolun tamamını asfaltlamak için yolu yatırım programına aldık. Şu anda asfalt altını hazırlıyoruz. Önümüzdeki yıl yolun 8 kilometrelik kısmını da asfaltlayacağız. Yollarımızda kış hazırlığımız devam ediyor. Çalışmalarımızı Özel İdareyle birlikte yürütüyoruz."

İçboğaz köyü muhtarı Mahmut Arat ise, bu yıl ekiplerin köy yollarında yoğun çalışma yürüttüğünü bildirdi.

Arat, "Kaymakamımızın öz verili davranmasıyla, köy yollarımızın çoğu asfaltlandı. Yürütülen bu çalışmalar köylüleri mutlu etti. Kaymakamımızın burada kaldığı sürece daha faydalı olacağını düşünüyorum. Ayrıca yollarımızın yapımında emeği geçenlere teşekkür ediyorum. İdarecilerin özverili çalışmalarıyla, bölgede yaşanan sıkıntıların son bulacağına inanıyorum" dedi.

Muhabir: Sabri Yıldırım/ Şener Toktaş

Yayıncı: Berin Arslan Çetin - MUŞ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Korkut'ta Yol Yapım Çalışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement