Kur'an Kursu Öğrencilerine Motivasyon Konferansı - Son Dakika
Yerel

Kur'an Kursu Öğrencilerine Motivasyon Konferansı

Kur\'an Kursu Öğrencilerine Motivasyon Konferansı

Ordu'nun Kumru İlçe Müftülüğü'nce Kur'an kursunda okuyan öğrencilere yönelik "Kişisel Gelişim ve Motivasyon" konferansı düzenlendi.

31.05.2013 12:15

Ordu'nun Kumru İlçe Müftülüğü'nce Kur'an kursunda okuyan öğrencilere yönelik "Kişisel Gelişim ve Motivasyon" konferansı düzenlendi.

İlçe Müftülüğü'nün 2013 yılı eylem planı, eğitim hizmetleri alanında yapılan eylemler çerçevesinde Eğitimci-Yazar Mehmet Azim tarafından Müftülük Konferans Salonu'nda, Kur'an Kursu kız ve erkek öğrencilerine yönelik "Kişisel Gelişim ve Motivasyon" konulu bir konferans verildi.

Araştırmacı yazar Mehmet Azim öğrencilere yönelik yaptığı konuşmasında, "Hedeflerinizi büyük tutun, kendinizi aşın, örnek kişilik oluşturun. Hz. Peygamber ve Sahabeyi kendinize daima örnek alın. Hangi işi yaparsanız yapın en iyisini, en doğrusunu yapmaya çalışın. Aileye değer verin. Değerler bütününün korunmasında anneye büyük görevler düşmektedir. Verimli olabilmeniz için kendinizi daima iyi yetiştirin. İyi dil bilin. Yaptığınız işle ilgili, dininizle ilgili bir konuyu yabancılara anlatmak için yeterli bilgiye sahip olun. Seçici olun. Her yazarın kitabını okumayın. İnancına güvendiğiniz kişilerin kitaplarını önce kendiniz, sonra çocuklarınıza okutun" dedi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kur'an Kursu Öğrencilerine Motivasyon Konferansı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement