Kuşadalılar Yeni Yılı Sokak Partisiyle Karşıladı - Son Dakika
Yerel

Kuşadalılar Yeni Yılı Sokak Partisiyle Karşıladı

Kuşadalılar Yeni Yılı Sokak Partisiyle Karşıladı

Kuşadalılar 2023’e Kuşadası Belediyesi’nin düzenlediği sokak partisi ve ünlü sanatçı Levent Yüksel konseriyle girdi. En sevilen şarkılarını seslendiren Yüksel, saatler 23.59'u gösterdiğinde binlerce kişiyle birlikte yeni yıl için geri saydı.

01.01.2023 14:13  Güncelleme: 14:17

Kuşadalılar 2023'e Kuşadası Belediyesi'nin düzenlediği sokak partisi ve ünlü sanatçı Levent Yüksel konseriyle girdi. En sevilen şarkılarını seslendiren Yüksel, saatler 23.59'u gösterdiğinde binlerce kişiyle birlikte yeni yıl için geri saydı.

Atatürk Bulvarı'nda kurulan sahnede saat 20.00'den itibaren binlerce Kuşadalı, 2023 yılını karşılamak için bir araya geldi. Müzik yayını ile başlayan kutlamalarda, DJ Kadir Çetin'in sahne performansı beğeni topladı. Gecenin finalini ise ünlü şarkıcı Levent Yüksel yaptı. Saat 23.00'de sahneye çıkan Yüksel, sevilen şarkılarını Kuşadalılar için seslendirdi.

Belediye Başkanı Ömer Günel, Yüksel'i sahneye çıkmadan önce ziyaret ederek, dünyada sadece ilçede yetişen Tülüşah bitkisinin tablosunu sanatçıya takdim etti. Ünlü sanatçı ile sohbet eden Başkan Günel, "Sizin gibi kıymetli bir sanatçıyı Kuşadası'nda ağırlamaktan ve 2023'e birlikte merhaba demekten çok mutluyuz. Bütün herkese iyi yıllar diliyorum" dedi.

KESTANE DAĞITILDI

Kuşadası Belediyesi, yılbaşı gecesi için kenti rengarenk ışıklarla donattı. Görsel bir şölen oluşturan süslemeler, Kuşadalılar ile kenti ziyaret etmeye gelen yerli ve yabancı turistlerden beğeni topladı. Çocuklar, İsmail Cem Dostluk ve Barış Meydanı'nda kendileri için düzenlenen oyun alanlarında gönüllerince vakit geçirirken aileleri de müzik yayınları ile eğlendi. Gecede Kuşadası Belediyesi tarafından yurttaşa kestane ikramı da yapıldı.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Kuşadalılar Yeni Yılı Sokak Partisiyle Karşıladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement