Mahallelerde Şenlik Etkinliği Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Mahallelerde Şenlik Etkinliği Düzenlendi

Mahallelerde Şenlik Etkinliği Düzenlendi

Antalya Yörük Türkmen Derneği, Kepez'de bütün mahallelerde gerçekleştireceği Mahallelerde Şenlik etkinliklerinin birincisini düzenledi.

31.05.2013 12:41  Güncelleme: 12:44

Antalya Yörük Türkmen Derneği, Kepez'de bütün mahallelerde gerçekleştireceği "Mahallelerde Şenlik" etkinliklerinin birincisini Yükseliş Mahallesi'nde düzenledi.

Yükseliş Mahallesi Cengiz Topel İlköğretim Okulu'nun bahçesinde düzenlenen etkinliğe Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de konuk oldu. Şölen havasında geçen şenlikte bir konuşma yapan Antalya Yörük Türkmen Derneği Başkanı Kemal Tunç, Antalya Yörük Türkmen Derneği olarak, Yörük Türkmen

kültürünü, bugünün gençlerine ve gelecek nesillere aktarmak amacıyla ilkini düzenledikleri şenliklerin, Kepez'in tüm mahallelerinde devam edeceğini söyledi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ise şenlikte yaptığı konuşmada, "Bu tür etkinlikler, birbirimiz arasındaki kaynaşmaları, ilişkileri geliştiren önemli bir unsur. Yörük Türkmen Derneği'nin böyle bir etkinlik gerçekleştirmesinden dolayı büyük memnuniyet duyduğumu ifade etmek istiyorum" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mahallelerde Şenlik Etkinliği Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement