Makam Aracına Çarpıp Kaçan Sürücü Kaza Yaptı - Son Dakika
Yerel

Makam Aracına Çarpıp Kaçan Sürücü Kaza Yaptı

Makam Aracına Çarpıp Kaçan Sürücü Kaza Yaptı

Çorum'da, devriye görevi yapan il emniyet müdür yardımcısının makam aracına çarpıp kaçan sürücü, kaza yapınca yakalandı.

07.02.2014 15:03  Güncelleme: 15:05

Çorum'da devriye görevi yapan il emniyet müdür yardımcısının makam aracına çarpıp kaçan sürücü, kısa süre sonra kaza yapınca yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, gece nöbetçi emniyet müdür yardımcısı olarak görev yapan İl Emniyet Müdür Yardımcısı Adem Yüce, telsiz anonsundan, Bahçelievler Mahallesi Bahabey Caddesi'nde devriyede bulunduğu sırada, makam aracına bir kamyonetin çarparak kaçtığını bildirdi. Kendisinin de aracı takibe aldığını bildiren Yüce, bölgeye takviye ekiplerin sevkini istedi.

Polis ekiplerinin "Dur" ikazına uymayan araç, Lozanevler mevkisinde kontrolden çıkarak şarampole devrilmek üzereyken durabildi. Ekipler tarafından araçtan çıkarılan sürücü ve beraberindeki kişinin, kazayı yara almadan atlattıkları belirlendi.

Trafik ekiplerinin gözetiminde Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen saürücü ve beraberindeki kişi, Bahçelievler Polis Merkezi'ndeki işlemleri sonrasında serbest bırakıldı.

Her iki aracın da hasar gördüğü kazada, sürücü hakkında işlem yapıldığı ve ehliyetine de el konulduğu öğrenildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Makam Aracına Çarpıp Kaçan Sürücü Kaza Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement