Mali Müşavirler Hizmet Binası İnşaatı Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Mali Müşavirler Hizmet Binası İnşaatı Devam Ediyor

Mali Müşavirler Hizmet Binası İnşaatı Devam Ediyor

Adıyaman SMMMO tarafından geçen yıl Altınşehir Mahallesinde yapımına başlanan oda hizmet binasının inşaatı devam ediyor.

26.05.2014 10:52  Güncelleme: 10:48

Adıyaman Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası tarafından geçen yıl Altınşehir Mahallesi'nde yapımına başlanan oda hizmet binasının inşaatı devam ediyor.

SMM Odası Genel Sekreteri Murat Koca, Oda Başkan Vekili Aziz Çelik, Oda Disiplin Kurulu Üyesi Metin Harıkçı'yla birlikte inşaat alanını gezen Oda Başkanı Nazif Atalay, inşaatla ilgili bilgiler verdi:

Mali Müşavirler Odasına ve Adıyaman'a yakışır binayı Adıyaman'a kazandıracak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Atalay, "Geçtiğimiz yıl çok değerli davetlilerimizle birlikte odamızın hizmet binasının temelini attık. Oda hizmet binamızın arsasının alınması noktasında sayın vekillerimizin, belediye başkanımızın, o dönemin defterdarının, oda başkanımız Seyfettin Bilen ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızın çok büyük gayretleri oldu. Bina inşaatına maddi anlamda TÜRMOB Genel Başkanımız Yeminli Mali Müşavir Nail Sanlı'nın çok büyük destekleri oldu. Temel atma töreninin ardından inşaatımızın yapımına başlandı. Oda Başkanımız Seyfettin Bilen'in görevi bırakmasının ardından ve kısmet oldu görevi biz devraldık. Yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte el ele vererek hizmet binamızın yapımını hızlı bir şekilde sürmesi için çaba sarf ettik. Şu an binamızın kabası tamamlandı. 3 bin 500 metre kare alana sahip olan binamız üç kattan oluşacak olup, binamıza ek olarak 450 kişilik konferans salonu yapılacak. Ülke geneli oda hizmet binası sayısı bu şekilde 77'ye ulaşmış olacak."

Meslek olarak sık sık yasa ve tebliğlerin değiştiği bir meslek kuruluşuna sahip olduklarını kaydeden Atalay daha sonra şunları söyledi:

"O nedenle meslektaşlarımızın değişen kanun ve yasalar konusunda bilgilendirilmesini gerekmektedir. O nedenle geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi yeni binamıza ait olacak olan konferans salonunda mesleki konularımızla ilgili eğitim seminerleri düzenleyeceğiz. Hedefimiz öncelikle ana binamızı tamamlayıp, daha sonra konferans salonumuzu hizmete sunmaktır. Hizmet binamız bittiğinde ilimize ve odamıza yakışır bir hizmet binasını hizmete sunmanın mutluluğunu yaşayacağız. Bu vesileyle hizmet binamızın alınmasında, temelinin atılmasında ve inşaatının yapımında bizlere çok büyük destek sağlayan TÜRMOB Genel Başkanımız Yeminli Mali Müşavir Nail Sanlı'ya, milletvekillerimize, belediye başkanımıza, eski oda başkanımız Seyfettin Bilen'e, Oda yönetim kurulu üyelerimize ve bizlere her konuda destek değerli meslektaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mali Müşavirler Hizmet Binası İnşaatı Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement