Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Kutlu Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Kutlu Açıklaması

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Kutlu Açıklaması

Hakan Kutlu, "Sezon başında koyduğumuz Süper Lige çıkma hedefine ulaştığımız için çok mutluyuz" dedi.

19.05.2014 14:40  Güncelleme: 09:52

Spor Toto Süper Lig'e yükselen  Mersin İdmanyurdu'nun teknik direktörü Hakan Kutlu, sezon başında koydukları hedefi gerçekleştirdikleri için mutlu olduklarını belirterek büyük fedakarlık yapan futbolcuların başarının mimarı olduğunu ifade etti.

Kutlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün Samsunspor'u PTT 1. Lig play-off finalinde 2-0 mağlup ederek Süper Lig'e yükselmenin sevincini yaşadıklarını söyledi.

Bu noktaya gelene kadar çeşitli sıkıntılar yaşadıklarını anlatan Kutlu, şöyle devam etti:

"Sezon başında koyduğumuz Süper Lig'e çıkma hedefine ulaştığımız için çok mutluyuz. Zorlu ve uzun süren bu süreçte büyük fedakarlık yapan futbolcu kardeşlerim başarının mimarı oldu. Büyük sıkıntı yaşamalarına rağmen saha içinde terlerinin son damlasına kadar mücadele eden futbolcularıma, başkanımız Ali Kahramanlı'ya, yönetim kurulu üyelerimize, kulüp menajerimiz Serkan Damla'ya, kulüp personelimiz ve bizleri tribünlerde yalnız bırakmayan büyük taraftarımıza teşekkür ediyorum."

Kutlu, yaşadıkları zor günlerde kendilerine destek veren Vali Hasan Basri Güzeloğlu ile takıma katkı sağlayan Büyükşehir Belediye  Başkanı Burhanettin Kocamaz'a da teşekkür etti. 

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Kutlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement