Mersin İdmanyurdu Transfer Peşinde - Son Dakika
Yerel

Mersin İdmanyurdu Transfer Peşinde

Mersin İdmanyurdu Transfer Peşinde

Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu, transfer döneminin kapanmasına sayılı günler kala, takıma takviyeler yapmak istiyor.

02.09.2012 10:40

Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu, transfer döneminin kapanmasına sayılı günler kala, takıma takviyeler yapmak istiyor.

Kulübün Asbaşkanı Ayhan Erdem, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Eskişehirspor maçında takımın neredeyse tamamının kötü olduğunu söyledi.

Transfer dönemi bitmeden bir stoper, bir de orta saha oyuncusu almaları gerektiğini ifade eden Erdem, "Kanat oyuncuları gününde olmadığı ya da sakat olduğunda bu tabelaya yansıyor. Mevcutların içerisinde 90 dakika oynayamayacakları da hesaplarsak, sonuç ortada. Bu sıkıntının ilk haftalarda ortaya çıkmasında da bir hayır vardır. Hocamızın raporu doğrultusunda takviyeler yapacağız" dedi.

Ligin 4. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacaklarını hatırlatan Erdem, şunları kaydetti:

"Fenerbahçe maçı çok farklı olur. Hiç bir futbolcuyu motive etmeye gerek yok. Kendi kendilerine motive oluyorlar zaten. Hocamıza ve futbolcu arkadaşlara güvenimiz tam. Stoper ve orta saha takviyesi ise hem rekabeti sağlar, hem de eksikliği giderir. Bu yöndeki çalışmamızı 1-2 gün içerisinde tamamlarız."

Erdem, bazı taraftar gruplarının maç fiyatlarının yüksekliği konusundaki eleştirileriyle ilgili de, "Bilet fiyatları bence de yüksek. Yarınki yönetim kurulu toplantısında şiddetle bu konuyu savunacağım. Taraftar takımın 12. adamı. Onların her zaman yanımızda olmasını sağlamamız lazım" diye konuştu.

Muhabir: Kerem Kocalar/Zuhal Uzundere Kocalar

Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin - MERSİN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Mersin İdmanyurdu Transfer Peşinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement